pátek 5. října 2018

Bojler dražice okcv 160

Bojler dražice okcv 160

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Aplikace Smart bojler Vám umožní přístup k ohřívači vody OKHE SMART prostřednictvím Bluetooth. Swiss Aqua Technologies - IPS KalyxX odstranění v. Ohřívač může být upevněn na zdi pomocí dodávaných konz. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Ohrievač môže byť upevnený na stene pomocou dodávaných konzol, alebo pripevnený pomocou závesov vo vodorovnej polohe ku vhodnej konštrukcii. Vodorovný kombinovaný akumulační ohřívač vody OKCV 1o objemu 1l. Zásobníkový elektrický ohřívač vody ARISTON VELIS EVO 10 objem 1litrů, kW.


U kombinovaných ohřívačů je v tlakové nádobě přivařen výměník tepla. Keramické těleso je v době ohřevu ovládáno termostatem. Takovýto objem je však spjat s větší hmotností. Tento bojler je také netypický svým podlouhlým tvarem a horizontálním.


Bojler dražice okcv 160

Aukštas technologijų lygis ir poliuretaninė šilumos izoliacija garantuoja mažus šilumos nuostolius bei ekonomišką eksploatavimą. Jeho objem činí 1litrů. Pracovní poloha – vodorovná Kombinovaný zásobníkový ohřívač vody s vodorovnou pracovní polohou do prostor s nedostatkem místa o objemu 1litrů. Ekologiškai patikimi milteliniai dažai ant išorinio šildytuvo apvalkalo.


Bojler OKCV sa upevňuje na stenu pomocou konzol, ktoré sú súčasťou balenia. Na seznam Přidat na seznam. Veesoojendi on mõeldud kuuma tarbevee soojendamiseks elektrienergiat või soojusvahetit kasutades. Bezpečnost zajistí termostat s tepelnou pojistkou. Je vhodný pro instalaci pouze do prostor s. Keraamiline küttekeha pole otseses kokkupuutes veega, seega.


Ohřev vody zajišťuje výkonný dvouplášťový výměník, který je zapotřebí napojit na externí teplovodní zdroj s maximální teplotou 1°C o tlaku MPa. Všetky informácie o produkte. Dražice OKC 1od 33€ - Heureka. DRAŽICE OKCV 1pravé provedení. Tento kombinovaný ohřívač vody ( bojler ) vyniká elegantním tvarem a technickou kvalitou.


Bojler lze napojit na teplovodní zdoj s maximální telotou 1°C s tlakem MPa. Volný prostor si musíte hýčkat a bojujete o každou volnou píď? Teplotu nastavíte v rozsahu až °C.


Umožní montáž do vodorovné i svislé polohy a perfektně se přizpůsobí vašim prostorovým možnostem. Plačiau Padidinto galingumo vertikalūs kombinuoti vandens šildytuvai. Viac ako spoľahlivosť. Augsts tehnoloģiju līmenis un poliuretāna siltumizolācija garantē mazus siltuma zudumus un ekonomisku ekspluatāciju.


Ekoloģiski uzticama pulverveida krāsa uz ārējā sildītāja korpusa minimāli piesārņo vidi. Ohrev vody zabezpečuje výkonný dvojplášťový výmenník, ktorý je potrebný napojiť na externý teplovodný zdroj s maximálnou teplotou 1° C o tlaku MPa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky