čtvrtek 25. října 2018

Plastová káď

Plastová káď 7l černá. Díky kvalitnímu pevnému materiálu, který odolá jakýmkoli podmínkám počasí ji lze využít pro široké spektrum použití. Ideální je pro záchyt už. Na výběr několik velikostí. Naše firma se už léta zabývá prodejem kvalitních plastových nádrží na sběr a využití dešťové vody.


Všechny naše plastové nádrže na vodu jsou vyrobeny v Německu.

Káď hranatá 300l na dešť. Zobrazit další produkty. Pokud hledáte plastové nádrže na vodu, tak u nás si vyberete! Navíc sudy na vodu za trvale nejnižší ceny. Koronavirus - Z důvodu koronaviru (KOVID-19) funguje pouze e-schop.


Stále pracujeme, vyrábíme, přijímáme objednávky, vše zasíláme přepravní společností DP nebo Toptrans. Barva černá, bílá, světle modrá a šedá. Uvedená cena je za plastovou kád bez víka.

Víko na káď ECOTANK 2a 300l zelené. Kvalitní káď vyrobená z odolného plastu vhodná pro použití v potravinářském průmyslu. Nepodléhají vlivu teplot, uskladněné produkty nemění své chuťové ani biologické vlastnosti, snadné čištění.


Trvanlivost tohoto produktu je vyzkoušena několikaletým vánočním prodejem ryb, maximální odolnost proti mrazu a. Prodám starší čistou plastovou káď na vodu , která sloužila pro vi na řské účely. Horní zúžená část byla odřezá na , na hoře je lehce opravitelná praskli na d = cca cm. Technické informace: - materiál: tvrzený PE, potravinářský - max. Vyberte si co potřebujete z 6aktuálních inzerátů nádrž na vodu.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Naša plastová kaďa je vylepšená verzia klasickej fínskej drevenej kúpacej kadi. Prečítajte si všetky výhody ktoré prináša plastová kaďa Vikings.


Kade, plastové nádoby, barely, kanistre, demižóny. Kaďa MASTELLONE 500L ICS Kliknite pre zväčšenie. Pokračováním v prohlížení této stránky vyjadřujete souhlas se zpracováním souborů cookies a poskytnutím osobních údajů. DOPRAVA MOŽNÁ POUZE SLUŽBOU TOPTRANS, CENA DLE HMOTNOSTI A VZDÁLENOSTI, ORIENTAČNÍ VÝPOČET ZDE.


Aldo sud na vodu bez víka černý , 7l. Sudy na vodu v imitaci dřeva. Samonosná plastová káď na ryby o objemu 6l, vyrobená z černě barveného polyetylenu.

Je vyrobena z polypropylenu. Obsahuje: vnitřní žebříček a sedátko. Po domluvě lze vyrobit i pro zapuštění a obbetonování do. Vhodné jako pastevní napajedla – díky bílé barvě se v nich voda neohřívá a nezelná. Držák na káď ks 9Kč.


Obľúbené značky: Záhradkárs.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky