pátek 19. října 2018

Slipové vložky naturella

Slipové vložky naturella

Tyto prodyšné slipové vložky tenké jenom. Postarají se, abyste se každý den cítily pohodlně a svěží. Vrchní vrstva obsahuje pruhy s balzámem z heřmánku, který zklidňuje pokožku. Balení obsahuje 1kusů.


Slipové vložky naturella

Ať už vás trápí slabá menstruace, výtok či jakékoliv špinění, slipové vložky jsou tou pravou ochranou. Vrchná vrstva obsahuje pruhy s balzamom z harmančeka, ktorý upokojuje pokožku. Zobrazit podrobnější popis. Cena dopravy Kč s DPH.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. ALWAYS, BELLA, NATURELLA a dalších. Další slevy dámské hygieny a holení na Kupi.


Více informací Podmínky doručení. Platí pro nákupy zákazníků zaregistrovaných a současně přihlášených v online shopu dm. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Nakupujte v obchodu nebo online. Doručení dní v týdnu.


Sbírejte Clubcard body za váše nákupy. Vylepšené absorpční jádro, ochrana před zápachem, jemná povrchová vrstva – to jsou vložky Always nebo Ria. Intimky Always Extra Protect Large vám poskytnou každodenní diskrétní ochranu.


Jsou delší než klasické slipové vložky , a navíc disponují postranními ochrannými. Always slipové vložky discreet Long poskytují ještě vyšší ochranu a větší pocit svěžesti díky vylepšenému absorpčnímu jádru a technologii neutralizující nepříjemný zápach. Poskytnou vám spolehlivou ochranu.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Máme vložky - výber necháme na vás. Sme vaša internetová lekáreň s dopravou za €, nad € zadarmo. Na jednorazové použitie.


Spôsob použitia Po odlepení ochranných fólií sa vložka fixuje o suchú spodnú bielizeň samolepiacimi pásikmi. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Dámské vložky NATURELLA na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Naturella slipové vložky platné do: 8. Kotex Night-time ks: speciálně navržené vložky pro zvýšenou ochranu po celou noc.


Díky svému hedvábnému povrchu, měkkému složení a vysoce savého jádra z absorpčního. Menstruace vám může způsobit hodně nepříjemností, vložky by ale neměly. Neodolateľne jemné ako okvetný lístok harmančeka. ORGANYC vložky z biobavlny slipové kusov Sk.


Slipové vložky naturella

Slipové vložky NATURELLA a TENA - MojaLekáreň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky