pátek 22. února 2019

Kombinovan bojler

Mi verujemo da jednostavnost, dizajn i savršena funkcionalnost svih naših proizvoda pomažu da poboljšate Vašu svakodnevnicu. Termorad kombinovani bojleri srednje litraže izrađuju se u zapreminama od – 1litara, sa prohromskim i emajliranim kazanom. Emajlirani i prohromski, inox. Samostojeći i vertikalni bojleri za zid Gorenje, Metalac. Kupovina na rate bez kamate.


Dostava na kućnu adresu - Gigatron.

BT IBBT IB Kombinovani bojl. SIGURNA KUPOVINA = FISKALNI RACUN,SERVIS U VASEM MJESTU,GARANCIJA GODINA. Bojler kombinovani l TESY. Kondenzacijski kombinirani plinski uređaj ecoTEC plus VUW, popularno zvan plinski kombinirani bojler , namijenjen je za zagrijavanje prostora te pripremu potrošne tople vode. Ako ste odlučili koji bojler vam odgovara i želite da ga kupite kliknite ovde Na našim stranicama objavljeni tehnički podaci, slike i crteži su isključivo informativnog karaktera.


Slike na sajtu su ilustracije, o tačnim podacima se možete informisati u našim prodajnim objektima. Zadržavamo pravo promena cena svih proizvoda bez. Električni kombinirani bojleri - Električni kombinirani bojler L, desni - ARISTON VTD Pro R. Rezervoari u kombinaciji bafer rezervoara za grejanje i zavojnice za trenutnu proizvodnju tople vode za domaćinstvo.

Kombinovani bojleri visoke litraže za grejne instalacije sa higijenskom serpentinom za sanitarnu vruću vodu. Voda iz kazana može se koristiti uza ishranu jer je kazan izradjen od nerdjajućeg čelika koji je fiziološki neutralan. Salon bojlera sa iskustvom od godina. U ponudi imamo Elit Inox protocni bojleri , Metalac protocni bojleri. Zapremine do 3litara.


Mogućnost kombinovanja. Kombinovani higijenski bojler sa dva izmenjivaca HYG RNES Deutsche Technologie. Servis, prodaja i ugradnja bojera, grejaca, baterija. Besplatna dostava za teritoriju Beograda. ELIT BOJLER 100L XX1HORIZ.


Dodaj u korpu vidi detaljnije. SKB Digi (– 1lit.) i LKB Digi (1– 1lit.) Kombinirani toplovodni bojleri SKB Digi, volumena 8 1i 1lit. STANDARDNA PONUDA - Vertikalni bojler TERMORAD.


Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. BC Group Computers maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama.


Tehnologija i komfor sa minimalnim toplotnim gubicima. Solarni kombinovani bojler Bosch čuva suncem zagrejanu toplu vodu do trenutka kada Vam je potrebna, tako da Vam je topla voda na raspolaganju i kasno uveče, sledećeg jutra ili u lošim vremenskim uslovima. GENUS ONE Kondenzacijski bojleri.

VELIS EVO PLUS Električni bojleri. NUOS EVO Toplinske pumpe. Akcijska ponuda kondenzacijskih bojlera za objekte oštećene potresom Kako bi pogođenima potresom olakšao obnovu.


U domaćinstvima se najčešće koriste protočni bojleri za kuhinju, koji su malog kapaciteta, kao i bojleri za kupatila, najčešće bojleri od litara i bojleri od litara.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky