úterý 19. února 2019

Sanace bytu po zemřelém brno

Sanace prostor po zemřelém. Naše společnost provádí sanaci objektů (např. místnost, byt, dům, auto) po zesnulých. Vyklízení bytu po zemřelém , odvoz komunálního i biologického odpadu.


Již léta provádíme sanace po požáru v bytech, domech, firmách i veřejných budovách. Prostory nejenom zbavíme následků požáru, ale nabízíme i možnost komplexní rekonktrukce.

Zejména v závislosti na době od úmrtí a způsobu zasažení provádíme dva druhy sanace. Pokud je tělo zemřelého nalezeno bezprostředně nebo krátkou dobu po úmrtí, je sanace méně náročná. Provádíme sanace bytu po zesnulých.


Jedná se o sanaci bytu , kde došlo k úmrtí. LEHKÉ PŘÍPADY: V případě, že úmrtí osoby bylo. Vyklizení bytu po zemřelém provádíme již řadu let.


Při sanaci vlhkého zdiva poskytujeme klientovi kompletní program řešení problému na míru.

Víme, že vyklizení bytu po zemřelém je stresující událostí a proto Vám nabízíme naše profesionální služby. Chcete mít jistotu kvalitně odvedené práce bez zdravotních rizik? Vyklízeni bytu po zemřelém nese mnoho zdravotních rizik a je nutné tomu přizpůsobit nejenom vybavení, ale i dezinfekční prostředky a technologické postupy. Samotný úklid po zemřelém. Po výdajích na pohřeb a zamezení přístupu k některým účtům se někteří pozůstalí mohou dostat do finančních potíží, a tak je třeba udělat si domácí účetnictví.


Například si zkontrolovat, jestli můžete počítat tento měsíc ještě s důchodem po zemřelém , nebo jestli ho dokonce nebudete muset vracet. SANACE BYTU PO ZEMŘELÉM. KLID PO ZEMŘELÉM , LIKVIDACE. Každý dům, každá nemovitost je neustále vystavena riziku poškození. Prasklé vodovodní potrubí, střecha poškozená od silného krupobití.


Potřebujete vyklidit byt po podnájemnících, nebo po zemřelém ? O vše se spolehlivě postaráme. Vybavení, které budete chtít zachovat, vám výhodně přestěhujeme, kam budete potřebovat. Pro zbytek zajistíme ekologickou likvidaci. Jsme maximálně přizpůsobiví z hlediska termínu.


Zůstaly v bytě po zemřelém prosaky, hmyz a silný zápach?

Bohužel i do takových situací se někdy můžete dostat… Pokud potřebujete vyřešit úklid po mrtvole či dezinfekci bytu po mrtvole a nevíte co dělat, náš tým Vám pomůže vše vyřešit a postarat se o všechny úklidové práce. Ono i kdyby toho umrlce nasli po tydnech v kompletnim rozkladu, tak by predchozi majitel musel provest sanaci. Naopak, pokud nájem bytu přejde na člena domácnosti a zemřelý zaplatil nájem předem, má dědic právo požadovat po novém nájemci zaplacení všeho, co tím ušetřil nebo co nabyl, například případný přeplatek z vyúčtování služeb,“ doplnil Zelený. Takovy bourak neni, aby bydlel bez toho.


A jestli umrlce nasli hne tak bez problemu. Na LDN taky nepali povleceni a nevysypavaji cimru vapnem, kdyz jim nekdo exne vecer a sestra ho najde az rano. Nyní jsme udělali sanaci bytu a dezinfekci, v plánu bude komlpetní vyklizení bytu. Chtěla bych se zeptat zda se mohou nechat věci jako - pračka, lednička atd.


Další otázka je, po jaké době bude možné byt prodat nebo zda vůbec je možné aby v něm někdo žil? Zda je to zdravotně nezávadné, nebo kolik let je potřeba čekat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky