úterý 19. února 2019

Byt 3+1 praha bez realitky

Dům je cihlový s výtahem, byt v 6. V bytě se nachází předsíň, ložnice se vstupem na balkon do vnitrobloku (5m2), koupelna se sprchovým koutem a WC. Byt má společnou chodbičku s. Byt je vhodný pro individuální studenty, příp. Prodej bytu 3kk v novostavbě. Velmi pěkné a klidné místo. Byt 3kk s velkým obývacím pokojem a kuchyňským koutem, sedačka, zařízená kuchyň na míru, kamenná pracovní deska, spotřebiče: lednice, myčka, indukční deska, trouba, digestoř.


Byt 3+1 praha bez realitky

Byty k pronájmu v oblasti Praha bez realitky či realitní kanceláře. Kč Tato nabídka je neaktivní. Popis a parametry Mapa Podobné inzeráty v okolí Pro přidání do oblíbených je potřeba se přihlásit. Tyto stránky používají pro lepší výkon, cílený obsah a pro účely analýzy cookies.


Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Byt se nachází v panelovém domě s novým výtahem ve 4. Parkování je možné přímo před domem nebo u. Dispozice: předsíň, koupelna s vanou, wc, kuchyň s novou kuchyňskou linkou a vestavěnými spotřebiči, obývací pokoj se vstupem na lodžii, ložnice a dětský pokoj. Přímý prodej a pronájem nemovitostí - prodej bytů, domů, pozemků.


Byt 3+1 praha bez realitky

Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Vybavení bytu : Sporák, el. Labem - Krásné Březno, ul. Bytová jednotka je v osobním vlastnictví a nachází se ve 2. V sousedství se nachází řada restaurací, kaváren, obchodů a nejrůznějších. SKRÝT VYHLEDÁVACÍ FORMULÁŘ.


Typ inzerátu a transakce. Kategorie BYTY DOMY POZEMKY NEBYTOVÉ PROSTORY CHATY, CHALUPY SPOLUBYDLENÍ ZAHRANIČNÍ ZAHRANIČÍ CHORVATSKO. Aktuální nabídka bytů k prodeji z celé ČR.


Vyberte si svůj nový byt. Nabízím malý byt pro osobu v nájemní vile v Radotíně, Praha 5. Je částečně zařízený, přísl. Denní úklid všech společných prostor a topení v domovní ply. Byty Praha a okolí bez realitky Váš prohlížeč nepodporuje JavaScript, nebo ho nemáte povolený.


Jsou zde dvě samostatné toalety. Nové byty , luxusní byty a levné byty na prodej. Exkluzivně nabízíme k prodeji krásný a slunný velký 3-pokojový byt s halou v mě.


Byt 3+1 praha bez realitky

Byt u stanice metra B - Rajská Zahrada, min pěší chůze od metra, uprostřed zeleně s výhledem do parku. Je po kompletní rekonstrukci,. Soukromá inzerce realit ZDARMA, BEZ provize, BEZ realitní kanceláře.


Vyhledat si můžete v těchto lokalitách: Praha Praha Praha Praha Praha Praha Praha Praha Praha atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky