čtvrtek 21. února 2019

Retenční nádrž 3m3

Retenční nádrž samonosná 3mna užitkovou, dešťovou vodu. Jímka JKŽje kvalitní, ověřená na vodotěsnost. Jímka se dá použít jako jímka na vodu, jímka na dešťovou vodu, retenční nádrž , nádrž na odvodnění z drenáže atd. Každý z novo postavených domov by mal mať nádrž na dažďovú vodu.


Akumulační nádrž je navržena jako retenční nádrž bez odtoku a slouží pro zachycení přívalových dešťů. Po srážkové události je vždy potřeba retenční kapacitu co nejrychleji (ideálně max. do dnů) vyčerpat. Nová řada nádrží AS-REWA GARDEN velikostně odpovídá variantám AS-REWA Eco a AS-REWA Kombi, liší se pouze vystrojením. Je to ideální, ekonomická a komfortní varianta při využití srážkových vod na závlahu.


The small business multiplier is 49. The multipliers may be different in the City of London. Umožňují zachycení srážkové vody a další využití na zahradě nebo v domácnosti.


Retenční nádrž 3m3

Nádrž samonosná kruhová - 3m3. Snadná montáž nádrže, usazení bez betonáže. Kvalitní materiál a masivní konstrukce nádrže zaručují dlouhou životnost. Tato retenční nádrž na dešťovou vodu k obetonování 3mnachází své využití v místech vyššího statického zatížení. Výhodou této retenční nádrže jsou především nízké pořizovací náklady.


V případě, že uvažujete o pořízení retenční. Jedná se o nejrychlejší a nejjednodušší způsob instalace. Do mjsou plastové retenční nádrže samonosné, ve větším objemu jsou určeny k obetonování.


Retenční nádrž 3m3

Výrobce Mravec plast chce touto cestou zákazníky a zájemce o nabízené plastové nádrže ubezpečit, že i přez vážnou situaci koronavirové infekce panující v ČR, nejsou dodávky objednaných nádrží přerušeny. Výrobky pro komplexní řešení dešťových vod a šedých vod v domácnostech nyní až s dotací Dešťovka. Vyplňte prosím vstupní dotazník na základě, kterého Vám vyhotovíme nabídku šitou na míru vašemu objektu včetně zpracování odborného posudku. Plastové retenční nádrže PJR-OS samonosné se ukládají na již zhotovenou betonovou desku a dále stačí tyto nádrže obsypat zeminou. Maximální zásyp zeminy na nádrž je povolen do 40cm.


Po instalaci je samonosná plastová retenční nádrž pouze pochozí. Pro zpevnění konstrukce retenční nádrže je vhodné prostor mezi plášti vyplnit betonem. Z tohoto důvodu se retenční nádrž umísťuje nejčastěji do prostředí s výskytem spodní vody nebo jílovité půdy, kterým konstrukce odolá.


Samonosná nádrž o objemu 3mbez nutnosti betonáže. Plastová jímka o objemu 3mbez nutnosti obetonování. Nechte si vyrobit plastovou nádrž na dešťovou vodu na míru. Můžeme tak vytvořit nádrž o různém tvaru, rozměrech, a dokonce ji opatřit i přídavnými technologickými přepážkami a otvory na potrubí.


Polypropylenové nádrže EKOCIS jsou vysoce konfigurovatelné dle vašich požadavků. Podrobný popis instalace je popsán ve „Stavebně technických podmínkách pro instalaci plastových nádrží společnosti SINEKO Engineering s. PP RETENČNÍ NÁDRŽ - samonosná objem 3-m3. BEZ OMEZENÍ NADÁLE PŘIJÍMÁME OBJEDNÁVKY A ROZVÁŽÍME ZBOŽÍ PO CELÉ ČR. Samonosné retenční nádrže PJR-OS jsou pouze pochozí, nejsou pojízdné.


Retenční nádrž 3m3

Jejich vysoká zatížitelnost nabízí velkou flexibilitu (optimální stavební výška) pro individuální projekty se ztíženými stavebními podmínkami (vysoká hladina podzemní vody apod.). Za vzrůstající poptávkou stojí rostoucí cena pitné vody a dlouhodobá sucha, která mají za následek snižování zásoby spodních vo ale také legislativa. Hlavním účelem této nádrže bylo zachycování dešťové vody z rozsáhlého areálu Mototechny, který byl v té době nad rybníčkem postaven.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky