čtvrtek 14. února 2019

Výměna kompresoru klimatizace octavia 2

Při rozepnutí spojky nejsou v běhu písty kompresoru , rotuje jen řemenice. Písty a vnitřní části kompresoru se otáčí pouze je li klimatizace v chodu - spojka sepnutá. Tím dochází k rotací vnitřních částí kompresoru se stlačování chladiva písty a vlastnímu chlazení.


Kompresor klimatizace je nejdůležitější a nejcitlivější část klimatizačního systému auta. Při jeho výměně musíte postupovat velmi pečlivě, jinak zkrátíte životnost nového kompresoru na několik měsíců, nebo jej rovnou zničíte. Ztrácela se mi voda z chladiče.

Výměna chladiče u škody octavie. Dostal jsem foťák od nárazníku k chladiči a tam bylo vidět růžové zbarvení a ucpaná čáast chladiče. TDI a přestal mi jít už druhý kompresor klimatizace. První se zadřel a utrhl což mi je divné, nechal jsem tedy namontovat druhý,klima fungoval asi dny a opět nejde. Byl jsem s tim v servisu škoda na diagnostice a ta žádnou chybu nehlásí.


Proto se ptám jestli nevite prosím někdo co se stím děje ? Zdravím, mám problém s klimou, po koupi auta byla prázdná. Nechal jsem naplnit (na diagnostice byla pouze chyba tlaku systému). Po naplnění bez chyby, ale klima nefunguje, kompresor se točí (včetně střed šroubu), do kompresoru proud jde.

Na akčních členech se obě vrtule roztočí. Je možné, že selhal i tlakový ventil, který aktivuje elektromagnetickou spojku na kompresoru klimatizace. V případě, že při vysoké rychlosti zaznamenáte chladný vzduch proudící z výdechů, tak stejným postupem, jako se kontroluje ventilátor na chladiči motoru, zkontrolujete chladič klimatizace. Ahoj, mám manuální klimatizace a přestala přes zimu šlapat. Je naplněná ale prostě nesepne spojka kompresoru.


Když sepnu talčítko tak se normálně rozjedou sahary. Tak se chci zeptat jestli to někdo má a jestli je opravdu spojka špatná a nemůže tam být nic jiného? Vybírat můžete z kondenzátorů, chladičů klimatizací, senzorů tlaků, kompresorů a dalšího příslušenství. Náš e-shop eviduje až desítky tisíc položek skladem. Využijte naší nabídky a zařaďte se mezi naše.


Při opravě kompresoru je potřeba výměna takto přerušené části spojení. Popis: elektromagnetická spojka pro kompresor klimatizace , číslo dílu. Desinfekce klimatizací za super cenu 25-Kč.


Všechny štítky: cena výměna spojky Škoda Octavia. Report ze sveta Skodovek, Skoda Octavia , Skoda Auto. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Mohlo by se Vám také líbit.

Tuning Doksy – Hodnocení. Návody Jak odpojit autobaterii? Fabia 5J, Octavia 1Z, Roomster 5J, Yeti 5L, kompresor klimatizace s. Autor dotazu: Značka, model: Škoda Octavia.


Chci se vás zeptat, jestli lze kompresor nějak rozhýbat? Nejčastější a téměř jedinou závadou kompresoru klimatizace typu SD-7-Vje vadná elektromagnetická spojka. Prodám kompresor klimatizace na Škodu Octavii II 1. Držák alternátoru a kompresoru klimatizace. Konzola pro upevnění kompresoru klimatizace a alternátoru, určeno pro vozidla s motory 1. Pokud nejsi vybavený na odsávání chladiva což pochybuji zajeď k někomu kdo to dělá. O rozvody se neboj ty s tím nemaj společnýho a je dost možné že ti odešla jen elektrospojka na řemenici klimakompresoru,ale teď proč-kvůli přidřenýmu kompresoru nebo jen prostě nevydržela elektrospojka?


Je to lepší dát někomu kdo to dělá je na tyhle opravy vybavenej. Ta při havárii nebo zadření kompresoru přeruší pohon vnitřní části. Toto přerušení pohonu je nevratné. Dle konstrukce je také osazována do klima kompresoru protirázová ochrana.


Silenbloky či pružné elementy spojující pohon od řemenu do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky