čtvrtek 14. února 2019

Půjčovna karavanů levně

Půjčte si nové obytný vůz nebo karavan německé značky Bürstner a vyražte na svou vysněnou dovolenou! Ve voze i karavanu máte k dispozici kuchyňku, jídelnu, wc, sprchu a lůžka na spaní. Nabízíme několik modelů obytných vozidel. Po rozkliknutí modelu najdete popis vozu, vybavení, organizační uspořádání a fotografie daného vozu.


V případě vašeho zájmu nás prosím kontaktujte, není žádný problém se domluvit a vámi.

Vyberte si karavan nebo obytný vůz, který si chcete půjčit. Najděte si půjčovny a zapůjčovatele v Česku nebo na Slovensku. Vyrazte na svou vysněnou dovolenou a poznávejte krásy světa! V obytném karavanu máte k dispozici kuchyňku, jídelnu, wc, sprchu a lůžka na spaní.


Proč si půjčit karavan? Chcete zažít nový způsob trávení své dovolené? Už jste se přesytili hotelovými komplexy?

Už vám není „–náct“, stanování už není pro Vás a chcete. Nejsme obyčejná půjčovna karavanů. Začínali jsme se značkami Karavany Česko a Anywhere Campers, které už let půjčují komfortní karavany Adria s možností jednosměrné jízdy po celé Evropě.


Za naší půjčovnou stojí kolektiv lidí v čele s ředitelem Miloslavem Novákem, kteří společně s vysokou pečlivostí. PRONÁJEM PLNĚ VYBAVENÝCH NOVÝCH VOZŮ ZA NEJLEPŠÍ CENY - UŽIJTE SI ZIMU V OBYTNÉM AUTĚ. Kompletní vybavení vozu zdarma. Parkování vašeho vozu zdarma.


Eshop s příslušenstvím a mnoho dalšího. Kvalita našich služeb a příznivé ceny Vás překvapí! Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě. Firma Knaus se již let zabývá výrobou obytných vozů a karavanů Weinsberg, Tabbert, Wilk a doplňkového příslušenství.


Z výsledků spokojenosti našich zákazníků jsme se rozhodli, že do naší půjčovny budeme pořizovat výhradně vozidla Sunlight Ta T64. Může vám ukázat rozdíly ve velikosti i vybavení obou prostředků. Navíc pohodlí a zázemí jsou pro karavan i obytný vůz velmi podobné.


Půjčovna vám v obou případech poradí. Objednaný vůz vám půjčovna předá kompletně připravený na cestu.

Vybavení zahrnuje PB láhev pro vaření v kuchyňce, připravené WC včetně. AUTO DANTE - půjčovna obytných aut a karavanů. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Využívají nás také klasičtí příznivci karavaningu, kteří chtějí cestovat levně a pohodlně, a přitom k tomu nepotřebují klasické velké karavany nebo obytná auta.


Hlavním pravidlem naší půjčovny je individuální přístup ke každému klientovi. Chceme být Vašim průvodcem a pomocnou rukou již před započetím Vaši dovolené. I tento rok jsme připravili novinky do naší půjčovny.


Obytné automobily a karavany můžeme přistavit v Plzni, Praze, Brně, Ostravě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky