čtvrtek 28. února 2019

Průtokové chlazení vody

Pro strojírenský průmysl představuje například chlazení svařovacích zařízení , nebo chlazení obráběcích strojů. OHŘEV A CHLAZENÍ Laboratorní sušárny a inkubátory BMT Laboratorní sušárny BMT. Průtokové chladiče Prospekt FRYKA.


Voda je drahocenným přírodním chladivem a její cena stále stoupá. Jednotky pro chlazení kapalin typu WHE, WDE a WTE proto pracující s uzavřeným okruhem chladicí vody.

N0- Karma VEGA umí ohřát až l vody za minutu, má hydroturbínku pro zapalování ( je tedy bez věčného plamínku) a je s odtahem spalin do komínu. Má sympaticky malé rozměry. V naší nabídce najdete průtokové ohřívače vody malé, ideální pro jedno odběrové místo. Pak výkonnější modelovou řadu - kompaktní ohřívače vody , vhodné pro dřez nebo sprchu a nejsilnější kategorii – komfortní průtokový ohřívač, který zajistí ohřev vody v celé bytové jednotce, nebo v koupelně s vanou.


Ideální jsou například na chalupu či na chatu, tedy v místech, kde nepotřebujete teplou vodu neustále a ve velkém množství. Tento systém volného chlazení zajišťuje podstatné finanční úspory zejména v době, kdy venkovní teplota je nižší než teplota chladící vody vracející se ze spotřebiče. V tomto okamžiku dochází k automatickému přepojení řízeného třícestného ventilu a také k částečnému nebo i celkovému odstavení kompresorové chladící jednotky.


Praktické a účelové elektrické zásobníkové ohřívače vody vám zaručí ohřev vody přesně dle vašich potřeb.

Smaltovaná ocelová nádrž, ochranné prvky a možnost nastavení požadované teploty jsou jen zlomkem funkcí, které Vám elektrické ohřívače vody MORA nabízí. Jsou navrženy tak, aby vyhovovali potřebám chemického a potravinářského průmyslu, pro zpracování a uchování produktů při teplotách blížících se 0°C. CHG byla vyvinuta pro provoz s teplotou výstupní vody pod 0°C. Je použito chladivu R404a vhodné pro nízké teploty výstupní vody. Nápojové průtokové chladiče, to jsou kompaktní zařízení pro chlazení piva nebo jiných nápojů těsně před jeho nalitím do sklenic pomocí dávkovacích věží.


Navrženo pro snadné použití v restauracích, hospodách nebo na venkovních festivalech. Za toto odbobí jsme získali mnoho zkušeností, se kterými se rádi podělíme se svými zákazníky. Revitalizátor pitné vody GRANDER - WRevitalizátory pitné vody - průtokové jednotky pro domácnost (pitná voda, práni, sprcha, bazén, zahrada) Revitalizaci vody se zlepší její organoleptické vlastnosti, zlepší se chuť, odstraní se nežádoucí zápach (především zápach chloru). Nový systém GeniaAir split s technologií rozděleného chladivového okruhu je vyvinut tak, aby pro vás byla instalace jednodušší. S postup­ným glo­bál­ním kli­ma­tic­kým otep­lo­vá­ním je stále význam­nější vyu­žití stroj­ních jed­no­tek v uza­vře­ných okru­zích chla­dicí vody.


Chlazení vody a kapalin Januška kompresory. Velmi hodnotná přísada, která způsobuje, že spotřebujete podstatně méně vody. Provzdušňuje vodu, což se promítá do menší spotřeby. Režim Eko Umožňuje nastavit ohřívač vody do úsporného režimu. Odolnost ohřívače vody (zejména topných prvků) vůči tvorbě vodního kamene.


Horká voda je nyní absolutním standardem.

Vodní podstolové chlazení na pivo, Pivní chlazení. Chladiče vhodné k chlazení technologických okruhů pomocí proudění okolního vzduchu přes žebrovaný výměník s minimálními provozními náklady. Výměníky tepla Dodáváme špičkové výměníky tepla Alfa Laval s širokou škálou výkonů, vysokou variabilitou a maximální účinnosti díky patentovaným technologiím. Nastavte termostat na požadovanou tep-lotu nápoje. Pořizovací náklady nejvyšší z těchto variant, provozně nejvýhodnější.


Pokud odebíráme energii ze země, např. Vždy to bude řešení nabízející technickou vyspělost a energetickou úspornost třídy A. Elektrické průtokové ohřívače vynikají svou vysokou energetickou účinností, je to příprava teplé vody bez tepelných ztrát. Adiabatické zvlhčování je vždy spojeno s chlazením vzduchu. Voda při změně skupenství odebírá teplo z okolního vzduchu a tím jej ochlazuje.


Zvlhčovací systém Finestfog distribuuje velmi jemný aerosol, který se ihned odpaří a eliminuje tak riziko kondenzace vody. Ohřívače vody v několika výkonových řadách určené pro umyvadla, sprchy i jejich kombinaci. Beztlaké průtokové ohřívače vody se pouze připojí k speciální beztlaké vodovodní baterii a do sítě. Ihned dodávají teplou vodu bez omezení množství. Eshop Pivní chladiče se zabývá prodejem chladící a výčepní techniky.


V našem internetovém obchodě naleznete pivní chlazení , pivní chladiče, výčepní kohouty, výčepní stojany, výčepní zařízení, naražeče a také chladící vitríny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky