pátek 1. února 2019

Infrasauna grand vitae cena

Luxusní infrasauna Grand Vitae z ušlechtilého cedrového dřeva vám už při první návštěvě vyrazí dech. Nekonečný seznam výbavy, příslušenství a technických vychytávek vás zabaví opravdu na dlouho. Kvalita bez kompromisů. Vstup do infrakabiny je zajištěn cedrovými dveřmi s kvalitním bezpečnostním sklem.


U infrasauny Grand Vitae je samozřejmostí stropní větrání.

Odborné poradenstvo, rýchle dodanie, doprava a profesionálnu montáž ZADARMO. Sauny na míru do tří týdnů! Potřebujete speciální velikost sauny? Vyrobíme Vám ji na míru v naší výrobně!


Na rozdíl od ostatních typů saun neohřívá vzduch, ale působí přímo na tělo. Príďte k nám a vyskúšajte naše sauny! Navštívte našu výstavnú sieň, vyberajte si podľa vkusu, overte kvalitu našich sáun a vyskúšajte ich.

Urobte niečo pre svoje zdravie a kúpte si infrasaunu. Aké rozdiely nájdete medzi základnou a prémiovou radom, sa dočítate v sekcii Časté otázky. V naší nabídce pro vás máme různé modely, které si jistě zamilujete. Unikněte z hektického života věčného shonu pomocí malé oázy klidu, kterou si postavíte přímo u vás doma. Zavřete oči a nechte se unést daleko od všedních starostí.


Zastavte se, vypněte a relaxujte. Ideálním prostředkem pro každodenní odpočinek se může stát infrasauna. Vlnová délka infračerveného paprsku je – µm a je tělem nejlépe absorbována. Nebaví vás se saunovat o samotě? Pak tedy infrasauny pro osoby je pro vás ideálním řešením.


Tyto infrasauny jsou ideální pro páry či rodiče s dětmi. Uvolněte se a užijte si relax v infrasauně v pohodlí domova kdykoliv si vzpomenete. Pokud víte, že jste správně zvolili osvětlení domova, budete se cítit božsky.


Bílé závěsné svítidlo LED Philips myLiving Ayr je vyrobeno z kovu a syntetických materiálů. Infrasauna pro osoby.

U tohoto modelu je nutná odborná montáž. Prodloužená záruka let při nekomerčním užívání. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Prostředí v infrasauně je pro lidský organismus mnohem vlídnější než ve finské sauně. Největší rozdíl je v tom, že infrasauna ohřívá tělo zevnitř a nemusí se ohřívat vzduch v kabině. Viry a bakterie nemají pod infrapaprsky šanci! Tato infrasauna má čtyři karbonové zářiče a šest Red Glass zářičů. Nielenže je oveľa lacnejšie samotná infrasauna , cena zostáva na minime aj v otázke prevádzky.


Spotreba infrasauny totiž nepresahuje spotrebu bežného domáceho spotrebiča, ako je potrebné naparovacia žehlička. Je nenáročná Pokud u vás zvíťazila infrasauna , umiestnenie bude veľmi jednoduché. Na letošní sezónu jsme si pro Vás připravili několik žhavých novinek – modely infrasauny, které zaujmou každého.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky