pondělí 25. února 2019

Vysoušeč zdiva půjčovna ostrava

Naše odvlhčovače dokáží ze vzduchu odstranit až litrů vody za den. Vhodný vysoušeč Vám vybereme, dopravíme i zapojíme. Půjčovna vysoušečů, včetně odborného poradenství. Naše výkonné vysoušeče Vám pomohou efektivně odstranit vlhkost a vysušit zdivo i podlahy na stavbě i při zatečení po havárii vody.


Tyto odvlhčovače vzduchu jsou schopny zajistit velmi efektivní a rychlé vysoušení.

Věříme, že najdete tu službu vysoušení nebo ten pravý vysoušeč , odvlhčovač či zvlhčovač, který Vám pomůže řešit vzniklou situaci. Pokud Vás trápí plísně a řasy, řešení nabízíme. Provádíme vysoušení, odvlhčování a nově i zvlhčování po celé ČR, máme vlastní půjčovnu a e-shop se značkovou technikou.


Upřostřed je chladící těleso, na kterém vlhkost kondenzuje a je poté odváděna do nádržky. Ovlhčovače jsou přístroje, které na jedné straně nasávají vlhký vzduch a na straně druhé vypouštějí vzduch suchý. Akce novostavba je výhodná!

Všechny vysoušeče lze vždy napojit na stálý odtok hadicí. Odvlhčovače WDjsou k dispozici s čerpadlem i bez, WDjen s čerpadlem. Benešov Beroun Blansko Pražská Brno Brno (voda-topení-plyn) Břeclav Česká Lípa České Budějovice Hrdějovice České Budějovice Litvínovice Dačice Děčín Frýdek-Místek Havířov Hlinsko Hodonín Hořovice Hradec Králové Cheb Chomutov Chrudim Jeseník Jičín Jihlava Jindřichův Hradec Kadaň Karlovy Vary Karviná Kladno Kolín Krnov Liberec Louny Lovosice Mělník Mikulov. S vlhkostí nebojují jen majitelé starších objektů, ale i majitelé nových bytů a domů a to zejména po zasažení vodovodní havárií. Všech těchto problémů Vás můžeme zbavit díky naším mnohaletým zkušenostem ve vysoušení vlhkého zdiva.


Vysušování zdiva , podlah, omítek, betonu, anhydritu, sádrokartonů a potěrů. Vysoušení staveb, domů a bytů. Vystavíme fakturu a pomůžeme s uplatněním na pojišťovně. Jednoduše a bez starostí.


Cena za dlouhodobé pronájmy do novostaveb při vysoušení po stavebních pracech po dohodě. Tento stavební vysoušeč je vhodný na rychlé a efektivní odvedení vlhkosti z místností do 3m³ s minimální teplotou °C. Topné těleso odpařuje vlhkost ve zdi a stavební vysoušeč odvádí odpařenou vlhkost ze vzduchu. Proces sušení se zrychlí, pokud ho použijete v kombinaci s elektrickým topným tělesem. Stroj si můžete telefonicky rezervovat na vaší nejbližší pobočce.


S námi zvládnete každý projekt!

Zákaznici HORNBACHu si mohou splnit i své vysněné, náročnější projekty. Ve spolupráci s naším renomovaným partnerem půjčovnou BOELS, vám HORNBACH díky své službě „Pronájem přístrojů“ poskytne vše potřebné. Zamezují tvorbě plísní, množení roztočů a zajišťují dýchatelné prostředí bez přebytečné vlhkosti. Využít je lze při vysoušení zdiva po povodních a haváriích, během malování a rekonstrukcí, ale také pro regulaci vzdušné vlhkosti, vznikající během vaření, koupání nebo sušení prádla.


Domácí odvlhčovače vzduchu využijí i pěstitelé, chovatelé nebo sběratelé. Těchto problémů vás můžeme zbavit díky naším mnohaletým zkušenostem ve vysoušení vlhkého zdiva. Půjčujeme odvhlčovače vzduchu bytové, stavební, průmyslové i odvlhčovače pro sušení tepelných izolací. Na víkendovou akci se akční cena nevztahuje ! Ceník pronájmu kondenzačních a adsorpčních odvlhčovačů. S použitím odvlhčovačů dokážete udržovat v místnosti vhodnou relativní vlhkost vzduchu a zamezíte tak nežádoucím projevům vlhkosti, jako jsou plísně, poškození stěn či předmětů nebo dokonce konstrukce vlivem trvalého působení vlhkosti.


Naši technici působí ve všech krajích ČR. Jsme tu pro Vás na pobočkách v Praze, Brně a Liberci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky