pátek 15. února 2019

Axiální ventilátor 24v

Axiální ventilátor 24v

Axiální (osový) ventilátor má oběžné kolo, které připomíná vrtuli od letadla. Oběžné kolo má několik lopatek a ty jsou uloženy na náboji. Registrace ze starého e-shopu již nejsou platné a je potřeba si vytvořit registraci novou, nebo nakoupit na našem e-shopu bez registrace.


Axiální odtahové průmyslové ventilátory na 230V zbaví nežádoucích pachů a těžkého vzduchu v provozech, kde je potřeba větrat dlouhodobě. Ventilátor 24v kék lapát. V s kuličkovými ložisky, která garantují dlouhou životnost i během využití v nepřetržitém provozu.


Vysoké pracovní tempo a nepřetržitý provoz jim nečiní žádné problémy. Efektivně si poradí s nežádoucími pachy a těžkým vzduchem v kancelářích, barech, restauracích, sportovních centrech, průmyslových halách i dílnách. Pokud si nepřejete nadále získávat novinky z našeho webu napište svůj mail do formuláře, pokud se Vaše mailová adresa nachází v naší databází tlačítko vložit se změní na odebrat. Základní rozdělení axiálních ventilátorů je na nástěnné a potrubní. Aktuální trendy výrobců a směrnice EU přispívají k tomu, že stále.


Správné větrání potřebuje kvalitní ventilátory a vzduchotechniku. A právě proto jich u nás najdete celou řadu. Jednoduše – Svět větrání na jednom místě. Doručení následující den! Hloubka 25mm, volné dráty, 33.


B Výrobce SUNON Typ ventilátoru DC Druh ventilátoru axiální Napájecí napětí 24V DC Pracovní napětí 10. V Rozměry ventilátoru 60x60x25mm Příkon 1. SOS electronic je autorizovaný distributor SUNON, EBM-PAPST, FINDER. Přístrojové ventilátory jsou vhodné k chlazení počítačových skříní nebo elektrických rozaděčů.


V naší nabídce přístrojových ventilátorů naleznete ventilátory od rozměru 40x40xaž po rozměry 180x180x50. Trubkové axiální ventilátory. Axiální ventilátor s kluzným ložiskem a bezkartáčovým reluktančním motorem pro použití v oblasti elektra. In order to offer you services and offers tailored to your interests, we use cookies.


By continuing to browse the site, you agree to their use. Aplikace 250mm 24V 48V dc vysoká účinnost průmyslový axiální ventilátory pro telecoTelecom axiální ventilátory byly obvykle používá pro telecom základní stanice. Srpovité axiální lopatky zajišťují velmi příznivé hlukové spektrum. Důraz byl kladen především na nízké emise hluku v rámci hlavního využití ventilátoru při současném co nejoptimálnějším průběhu charakteristik při dlouhé a krátké dýze.


Lopatky jsou v následujících provedeních: Velikost 3až 4ocelový. Zobrazit 6Kč K dispozici. Potřebuješ plastový axiální ventilátor za akční cenu, které lze nastavit dle uvážení?


Plastový axiální ventilátor TT dosahuje velkého průtoku vzduchu při současném dodržení nízké hlučnosti. ERRE AXIA-HD-35-4T s vysokým výkonem, odolností a čtvercovou přírubou. Průmyslový axiální ventilátor O. ELEKTRODESIGN ventilátory spol.


Axiální ventilátor 24v

Telefonní číslo neslouží pro technické dotazy! Tichý nástěnný axiální ventilátor se čtvercovou základnou a přírubou 1mm. Internetová prodejna pro kutily, firmy a podnikatele.


Vyberte si z našej ponuky v kategórii Axiálne ventilátory DC, u nás nájdete 9typov od výrobcov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky