pondělí 18. února 2019

Přímotopy

Nabízíme elektrické přímotopy a úsporné sálavé přímotopy , infrapanely, skleněné a mramorové sálavé panely, přímotopná topidla do koupelny. Kdy používat přímotopy ? Stavíte nový dům a přemýšlíte nad tím, jaký systém vytápění zvolíte? Chvilku zkrátka topíte v ložnici, potom zase v obývacím pokoji, podle toho, kde zrovna přebýváte.


Pořizovacími náklady jsou tato topná tělesa nejlevnější variantou pořízení topného systému. Níže následuje přehledné rozdělení elektrických přímotopů v.

LUCHT-LHZ, jsme specialisté a jako jedni z prvních jsme začali montovat a prodávat přímotopy s akumulací, dovezeme namontujeme, nebo Vám je odešleme na Vámi zvolenou adresu. Spočítáme Vám zdarma potřebný výkon pro topné panely s. Jsou elektrické přímotopy právem strašákem pro jejich drahý provoz? Jedni je zatracují, druzí na ně nedají dopustit.


Na všechny položené otázky odpoví tento seriál. Elektrický přímotop je nejjednodušší a rychlé řešení topení. Využít lze i jako záložní, nebo pomocné topení v domě, na chalupě nebo v bytě.


Jeho výhodou je snadná obsluha, a především skutečnost, že začne topit ihned po zapnutí.

Ne vždy se však všichni členové rodiny shodnou na tom, jaké množství tepla vlastně v bytě potřebují. Právě pro tyto situace jsou určeny elektrické přímotopy , sloužící jako doplněk ke klasickým radiátorům či podlahovému vytápění. Ten, kdykoliv budete chtít, diskrétně, tiše a přitom účinně zvýší a následně také udrží požadovanou teplotu v místnosti. Covid-- Doručování do vyšších pater, uzavřených prostor a do míst s vyšším počtem lidí není možné. Stovku našich prodejen jsme proměnili ve výdejní místa.


Všechny přímotopy jsou při zakoupení vybaveny montážní sadou pro uchycení na zeď včetně hmoždinek a šroubů. Naše radiátory vyrábíme ve výškách 6 a 124cm. Klasická a nejprodávanější výška je 63cm, 34cm jsou osazovány např.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Stropní panely ECOSUN využívají principu sálavého vytápění (tzv. infračervené vytápění). Jedinečná povrchová úprava a rovnoměrné rozložení teplot na povrchu panelu zajišťují předání maximálního podílu tepelné energie právě formou sálání, naopak konvekční složka je potlačena na minimum.


Nabízíme kompletní sortiment elektrického vytápění – topné rohože, topné kabely, topné folie, sálavé panely, přímotopné konvektory, regulaci bytovou i průmyslovou. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Díky moderní konstrukci a přesné regulaci dosahují elektrické přímotopy vynikajících provozních parametrů. Hybridní modely přímotopů se značným podílem sálavé složky! Kromě toho je ale můžete také umístit na stěnu, takže nemusejí zabírat téměř žádné místo.


Obyčejné přímotopy se vůbec nemůžou k tomuto druhu vytápění na elektřinu postavit. Dále chválím rychlé vyřízení a dodání.

Plochá topná tělesa se umísťují napevno na nejchladnější místo v místnosti, zpravidla pod okno. Cirkulace vzduchu je usměrněna pouze pláštěm topného tělesa. Topné ventilátory – kompaktní topná tělesa obsahují jak topný článek, tak ventilátor, který žene vzduch do. AEG používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely.


Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Přímotopy (konvektory) bez ventilátoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky