úterý 26. února 2019

Chemické odlakování kol

Chemické odlakování alu kola, které je vhodné pro odstranění původního laku. Používá se jako šetrná metoda pro základ nového lakování alu kola. Původní lak je třeba nejprve odstranit před nastříkáním novým lakem.


Tato metoda je šetrnější a nedochází zde k odběru materiálu. Následně odstraníme zbytky laku vysokotlakou vodou a naneseme pasivace na ochranu dílů.

Drobný škrábanec a máte rychle po chromu. To ovšem neznamená, že se naše technologie nehodí jako leštění kol pro chrom! V ceně: chemické odlakování kola, vybroušení drobných va kompletní strojní leštění alu kola.


Odlakování hliníkových ráfků. Speciálně pro odlakování hliníkových ráfků byly vyvinuty dvě odlakovací směsi řady Stripper. Volba mezi nimi záleží především na složení slitiny, ze které je vyroben ráfek.


Lakováni disků kol , renovace ALu disku Praha, rovnání disků, chemické odlakování disků, oprava, lakovaní, komaxit, Akryl, prášková lakovna, pískování. Leštění kol na strojích nejnovější generace, předního evropského výrobce, s využitím mnohaletého vývoje a know-how.

Je jedno, jestli jsou disky nové nebo použité, lze dokonce opravit i drobné vady (odřeniny, škrábance) a Vaše kola budou jako nová. Mechanicky poškozená alu kola rovnáme, zavařujeme, leštíme a lakujeme. Lakování alu kol provádíme mokrou cestou - tedy lakování do původní barvy, což je vhodné pro originální alu kola, kde pořizovací cena nového disku je značně vysoká.


Mezi naše další služby v oblasti služeb oprav alu kol nabízíme také chemické odlakování alu kol. Specializujeme se na povrchovou úpravu kovových dílů od nejmenších po rozměrné přístrojové skříně. Postup: Rovnání Dovaření a vybroušení poškozených částí Kompletní chemické odlakování Lakování středu a zadního límce Leštění předního límce Chromování a ren. Lakování, stříkání, ALU, renovace, chemické odlakování , rovnání disků, disky, kola, elektrony, veteráni, Tuning, lakování kol , renovace disků, lakovna. Stříkání, oprava disků kol , lakování, veteráni, rovnání disků kol , chemické odlakovaní disků, rámy, vidlice, řidítka, nádrže, pískování.


Tento cíl je ale prakticky nedosažitelný, tudíž nastává problém, jak opravit vadnou povrchovou úpravu. V našem případě se jedná jen o dáreček šéfovi, a když už, tak proč ne firemní. Dobrý nápad a ta modrá, kterou jsme použili proslavila již v sedmdesátých letech kola Gios. Dodnes jí zůstal název podle těchto kol a zajímavá je jak v lesklém, tak matném provedení. Kvalitní, chemické odlakování alu kol do 48h.


Provádíme chemické i termické odlakování a odstraňování barev. Alu kola nám můžete zaslat, nebo přivezt osobně. CHEMICKÉ ODLAKOVÁNÍ Jedná se o chemické (alkalické) odlakování barev, vhodné pro další lakování, či jinou antikorozní úpravu materiálu, spojenou s repasováním nebo jinou úpravou povrchů kovových dílů.


Touto metodou lze odstranit většinu ze známých barev, ze všech druhů kovových povrchů, např.

Případně, kde i provádí lakování alu kol. O komaxit zájem nemám :) Budu vděčnej za každej tip a osobní zkušenosti, protože v dnešní době se jen těžko dá někomu cizímu věřit, že práci odvede kvalitně. Jedná se hlavně o díly z tenkých plechů a výrobky z barevných kovů. Vana pro chemické odlakování předmětů zaručuje bezpečné a precizní odstranění starých nátěrových hmot z ponořených dílců. Jedná se o rychlé a efektivní stahování barev a dalších nátěrových hmot (práškové i mokré barvy, KTL, atd…).


Pískování kovovou drtí je nejčastěji používáno pro odstranění starých nátěrů a předúpravu pro následné lakování. Nejčastěji používáme pro Disky kol , rámy, zábradlí, ocelové konstrukce dokážeme pískovat výrobky do velikosti v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky