úterý 12. února 2019

Lisovaci kleste na trubky

Spojování lisováním je mnohem rychlejší než pomocí tradiční techniky (pájení, svařování, lepení) a vede ke snížení nákladů na instalaci. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prodám lisovací kleště s otočnou hlavou na trubky typu PEX ALPEX na typy.


Lisovaci kleste na trubky

Lisovcí vložky V1V1V2V28. Saqlangan nusxasi Shu sahifani tarjima qilish kg, pracovní tlak MPa, lisovací síla 1kN, pro lisování Al a Cu. Ohybačka na trubky Al, Cu, 180°, pr. Skladem - ihned k odeslání 4Kč bez DPH. Ruční ohýbačka trubek umožňuje ohýbat trubky do úhlu 180° bez deformace profilu trubky.


Vícevrstvá technologie PEX-AL-PEX za pomocí rychlospojky vede ke snížení nákladů na instalaci. Spojování je mnohem rychlejší než pomocí tradiční techniky (pájení, svařování, lepení). Jednoduchá konstrukce umožňuje rychlé a bezpečné. Chcete si pořídit kvalitní a profesionální lisovací kleště?


Přesvědčte se sami na Topenilevne. Nabízíme nejkvalitnější produkty za zvýhodněné ceny! V rámci bezpečnosti práce nelze na předváděných produktech provádět činnosti, jež mohou způsobit zranění osob, či poškození majetku. Nelze na produktech provádět úkony, jež mohou produkt nevratně poškodit, znečistit, či jinak pozměnit, případně by na produktu způsobily viditelné známky použití.


Kvalitní nářadí německé značky ROLLER slouží k opracování trubek a práci s potrubím. Slouží k rychlému a přesnému připojení trubek. Kleste lisovaci na trubky 3produkt ů. Zároveň se spojování trubek lisováním, vyznačuje rychlou a jednoduchou montáží, čistotou při práci, univerzálností, při které dokážete za použití správných lisovacích čelistí využívat lisovačku na jakoukoli montáž.


Lisovaci kleste na trubky

Nejčastěji se lisuje měď, plastohliník, nerez a trubky z uhlíkové ocele. Krimpovací nástroj pro potrubí PEX-AL-PEX. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Kleště na stříhání trubek o průměru mm.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Jsou tak ideální součástí vytápění, rozvody pitné vody a díky kvalitě jsou atestovány rovněž pro rozvod zemního plynu. Spojovanie lisovaním je oveľa rýchlejšie než pomocou tradičnej techniky (pájkovanie, zváranie, lepenie) a vedie k zníženiu nákladov na inštaláciu.


Lisovaci kleste na trubky

Pozinkované trubky a tvarovky - lisovací. Zboží s dodáním na Slovensko. Filtrovat podle značek. Kompletní postup při lisování PRESS měděných tvarovek a trubek! Hydraulické lisovací kleště na trubky PEX-AL-PEX HHF-32Y.


Postupujte dle návodu a staňte se. Precizní hydraulické pákové lisovací kleště jsou určené k radiálnímu lisování při spojování vícevrstevných trubek PEX-AL-PEX apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky