pátek 8. února 2019

Opravy zvonku

Máte staré, nefunkční zvonková domovní tabla či domácí telefony, zvonky a otvírání dveří ? Provádíme opravy , servis, repas starých zvonků. Než se rozhodnete rekonstruovat vaše domovní telefony či zvonky, poraďte se s námi o možnosti rekonstrukce. V případě celkové rekonstrukce nebo požadavku na instalaci nového systému doporučujeme zvolit digitální systém.


Starší analogové vícedrátové systémy považujeme za překonané.

Opravy zvonků, přístupových systémů a zámků. Cena opravy závisí na charakteru závady a nelze je předem přesně určit. Proto berte ceny jako pouze orientační. Výsledná cena u nás bývá nižší než u konkurence, díky dlouhodobé praxe v údržbě.


Kompletní řešení domovní komunikace. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.

Sežeňte v okolí někoho, kdo dělá zvonky a domovní telefony a ten ať se pokusí najít původní kabeláž (možná je někde smotaná v novém rozvaděči nebo pod ním - časté řešení, pokud elektrikáři nechtějí nebo neumí zapojit domofon) a nebo natáhne nový přívod ze stoupačky zvonků a telefonů na chodbě. Potřebuji ji vyměnit ve zvonku , viz odkaz. A nějak se do něj nemohu dostat. Tak trochu předpokládám, že by stačilo ho dloubnout zprava. Bohužel je to tam dost stísněné a normální šroubovák tam nevleze a hlavně nemám jistotu, jestli na to jdu správně, tak mám strach, abych to nějak neoštípal apod.


Jak se do toho teda správně leze? Profesionální technika FERMAX - Audio a video komunikační vstupní systémy, maloobchod a velkoobcho technická podpora, projekce, realizace, servis atp. Jedné noci začal intenzivně zvonit a nešel vypnout.


Na druhý den již nefungoval. Nepodařilo se mi najít trafo od zvonku , abych zjistil, zda neshořelo. Jedná se o klasický 2linkový venk. Bylo by možné dráty od zvonků , které měly vést ke mně do bytu, štípnout už někde ve. V době nouzového stavu provádíme pouze montáže a servis: elektrických zámků, přístupových systémů, zvonkových tabel a napáječů.


Revize, instalace a opravy elektrických zařízení Poradíte mi jak odstranit závadu na zvonku ? Jak odstranit slabé zvonění vzdáleného zvonku. Princíp je veľmi jednoduchý, oprava nie je drahá a zaberie niekoľko minút.

Avšak oprava knôtmi nie je odporúčaná výrobcami, pretože nie je možné preverenie vnútornej štruktúry pneumatiky. Domácí telefony a vstupní systémy Montáž domovních telefonů - Pardubice, Chrudim, Přelouč, Holice a okolí. Nemá někdo zkušenosti s hlasitostí dveřního zvonku řady UNICA MGU3.


Podelíte sa s tipom na malý tichý zvonček pre otvorenie garážovej brány? Jak zapojit zvonek Grothe s dvěma tóny? Jak bezdratove prodlouzit dosah dratoveho domovniho zvonku ? Doporučuji tuto firmu všem.


Rychlá a dobrá domluva, ochotně přišli i na drobnou práci- výměnu zvonku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky