pátek 8. února 2019

Průmyslové vzduchové clony

Průmyslové vzduchové clony a chladírenské vzduchové clony. Vzduchové clony pro regulaci hmyzu. Ekonomické nízkonákladové vzduchové clony. Kompletní rozsah vzduchových clon na dveře.


Vysoce kvalitní a účinné vzduchové clony pro všechny aplikace, s inteligentní regulací. Zvolte si jeden z typy vzduchových clon, české výroby Stavoklima.

Evropský výrobce zařízení pro průmyslové vytápění. V nabídce teplovodní ohřívače vzduchu, vzduchové clony a další příslušenství nejen pro teplovzdušné průmyslové vytápění. Horizontální a vertikální průmyslové clony určené do objektů. V zimě omezuje vzduchová clona. Frico has three core values that together represent us and what our business is truly about.


Our goal is that they will keep us on the right track and guide us forward. Naše vzduchové clony se vyznačují tím nejvyšším technickým know-how a precizním designem. Nezáleží, zda se jedná o sklo, plast, nebo mramor, začlenění je možné do jakéhokoliv interiéru.


Pro zajištění komfortních teplot ve vstupech a průchodech lze do vzduchové clony zaintegrovat topný registr.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. To umožňuje veký vzduchový výkon který je ohřátý a distibuovaný přes otevřené dveře. Dveřní průmyslové clony. Jednotky mohou být velice jednoduše.


Budovy a provozy, ve kterých dochází k častému otvírání a zavírání vstupních dveří nebo vrat je nutné chránit před nežádoucím průnikem chladného vzduchu v zimním období. Vysoce účinné EC motory, technologie STRAW SYSTEM a vysoká variabilita instalace, to jsou hlavní přednosti průmyslové vratové a dveřní vzduchové clony INDESSE EC. Ke vzduchové cloně INDESSE VCI je připravena široká řada montážního příslušenství, umožňující snadnou montáž clony , jak v horizontální tak ve vertikální poloze. Novinkou je nastavitelný kotevní podstavec a horizontální držák pro nastavení předfuku clony v úhlu – °. Montáž průmyslové vzduchové vertikální clony do výrobní haly na klíč. Montáž vzduchové clony ve výrobní hale jsme provedli jako zakázku na klíč, včetně návrhu technického řešení, dodávky a montáže celé technologie a zaškolení obsluhy.


Je určená pro průmyslové vzduchové clony , vytápěcí jednotky i napětím řízené motory. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Komfortní a průmyslové vzduchové clony. Délka výstupní štěrbiny je variabilní až m. Hlavním důvodem instalacevzduchových clonbývají úspory při vytápění prostor, kde se obvykle často otevírají dveře.


Filtrovat podle: ceny název. Zobrazit jako: S obrázkama Tabulka s obrázkama Tabulka. Nízkoteplotní bez ohřevu (N) Vodní ohřev (W) Elektrický ohře.

Výrobky pro průmyslové vytápění od firmy SONNIGER - teplovodní ohřívače HEATER nebo vzduchové a průmyslové clony GUARD pro umístění a udržení tepelné bariéry u vchodu do budov nebo průmyslových objektů. Nevšední vzduchové bariéry. Některé typy vzduchových dveřních clon nabízí také možnost. V rámci kompletní nabídky pro průmyslové objekty dodáváme i protiprůvanové vratové clony či rolety. Tyto vratové uzávěry jsou často využívány především kvůli bezproblémové instalaci a jsou tak vhodným ekonomickým řešením.


Při použití vzduchové clony dojde k zamezení nežádoucího průniku chladného vzduchu v zimním období a teplého vzduchu do klimatizovaných prostor v letním období, jako jsou například obchody, restaurace a sklady. Pomocí proudu vzduchu dojde k oddělení vnitřního a vnějšího prostředí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky