čtvrtek 7. února 2019

Oprava tabletu samsung praha

Rychlý pozáruční servis tabletů Praha všech typů. Dneska dceře spadl tablet iRiver itq 7na zem, má rozbité sklo — vytvořil se Nám tam pěkný pavouk, a jinak vše funguje. Svoz vašeho tabletu bude proveden na servisní středisko Praha prostřednicvím kurýrní služby PPL. Rychlý záruční i pozáruční servis tabletů všech typů. Náš pozáruční servis je největší a nejspolehlivějších v celé České republice.


Zaměřujeme se jak na fyzická poškození (dotykové displeje, nefunkční tlačítka), výměnu náhradních dílů (datové konektory), tak i další činnosti jako hluboké čištění, složitější pájení, zálohování dat.

UPOZORNĚNÍ: V souvislosti s aktuální situaci vztahující se k nařízení vlády, jsou všechny naše pobočky do odvolání uzavřeny. Nakupovat můžete stále na našem eshopu a objednávky budou doručeny zdarma pomocí vybrané přepravní služby. Následně je možné nechat si telefon poslat zpět přes Zásilkovnu nebo PPL, případně si jej na našem výdejním místě vyzvednout. V tuto chvíli přijímáme pouze platbu předem, kartou nebo PayPal. Platbu v hotovosti, bohužel, nepřijímáme.


Samsung pro veřejnost na území ČR. Huawei nám nezůstane skrytý. A uděláme všechno proto, abychom jej vyřešili a vaše zařízení zase fungovalo správně.


Poskytujeme totiž profesionální servis a opravy tabletů, od výměny displeje a baterie až po odblokování.

Náš odborný zásah rychle vrátí každý tablet do hry. Provádíme servis i opravy tabletů a naši odborníci se nezaleknou žádné závady. OpravA tabletů v Praze a okolí?


Pomůžeme vám, ať už potřebujete vyměnit displej, baterii, či konektor nebo třeba nevíte, jak tablet odblokovat. Mezi naše další služby patří také poradenství a výkup tabletů. O rentabilitě oprav kominikátorů SAMSUNG vypovídají statistiky – přes přijatých zakázek náš servis SAMSUNG na žádost zákazníků realizuje, tzn.


SAMSUNG jako rentabilní a dají nám s nabízenou cenou opravy svůj souhlas. Obvykle se doba servisního zásahu pohybuje do hodin, přičemž u všech typů softwarových poruch poskytujeme možnost příplatku expresní opravy tabletu. Jsme expresní servis s dlouholetými zkušenostmi z oboru. Našim zákazníkům se snažíme vyjít maximálně vstříc ať už rychlostí servisních zákroků nebo otevírací dobou.


Většinu servisních zákroků provádíme na počkání. Naší specializací je výměna dotykového skla, displejů a oprava napájecího konektoru. Jsme přímý dovozci náhradních dílů na tablety od světových výrobců. Na každou opravu máte od nás záruku! Notebook můžete přinést osobně do našeho servisního střediska, nebo objednat si u nás kurýra, který vyzvedne Vaše zařízení a dopraví ho k nám.


Po převzetí notebooku na opravy provedeme bezplatnou diagnostiku. RYCHLOST Díky vlastnímu skladu náhradních dílů o tisících položek, nemusíte zbytečně čekat na opravu. Další nespornou výhodou, která nás činí rychlejšími než konkurenci je mobilita a flexibilita našeho technika, který může provést opravu vašeho mobilního zařízení na místě (v případě firemních zákazníků) nebo zavézt Vámi objednané zboží.

U některých modelů jsou náklady na pořízení nového dílu rozumné a někdy to naopak mohou být i dvě třetiny ceny původní. U levnějších modelů se při drahé komponentě může stát oprava zcela nesmyslnou. Rozbili jste si telefon, nebo se porouchal sám od sebe?


Netrapte se s porouchaným telefonem a svěřte nám ho do péče! Provádíme tyto opravy mobilních telefonů tabletů: výměna prasklý LCD displej, výměna prasklé sklo displeje, oprava hlasitý reproduktor, oprava mikrofon, oprava sluchátko, oprava vadný slot SIM, aktualizace softwaru telefonu, čištění telefonu, diagnostika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky