pátek 15. února 2019

Kotel na uhlí 4 třída

Kombinovaný kotel na tuhá paliva Dakon DOR 4F je konstruován pro provoz na hnědé uhlí. Na trh je dodáván ve výkonnostních stupních, a to 1 a kW. Zaujme také jeho ekologičnost. Splňuje limity třídy podle normy ČSN EN303- ale dokáže splňovat podmínky i takzvaného Ekodesignu. Kotel na uhlí H4EKO má nejnižší výkon na našem trhu bez omezení unikátních vlastností kotle na uhlí , jakými jsou vysoká účinnost s maximálně efektivním využití paliva kotle na uhlí , a splnění emisních limitů pro emisní třídu.


Jedinečnou kvalitou a nízkými provozními náklady splňují kotle na tuhá.

Ve střední cenové kategorii se objevují ocelové a litinové zplyňovací kotle, a to jak na uhlí , tak na kusové dřevo. Vybírat si můžete z prohořívacích i zplyňovacích modelů. Začínají se objevovat i automatické přístroje, o které se nemusíte tolik starat.


Je vybaven litinovým retortovým podavačem, který umožňuje prakticky bezkouřového spalování. Výměník tepla se skládá ze čtyř horizontálních konvekčních kanálů a topných trubek. Automatické kotle na uhlí. Tedy kvalitu ocelového kotle na hnědé uhlí s ručním přikládáním a použitelnost i pro samotížný provoz bez jakékoliv elektroniky.


Nabízené výkony kotle DOR 4F: 1 a kW.

Podívejte se na představení kotle DOR 4F na výstavě Infotherma. Zplynovací kotle na hnědé uhlí (dřevo) Zplynovací kotel na hnědé uhlí C18S. Jsou konstruovány pro spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva (zátop), na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Teplovodní kotel na tuhá paliva (s dochlazovací smyčkou) jmenovitý výkon kotle kW Teplovodní kotel KTP na ruční přikládání je určen ke spalování hnědého uhlí Kostka (- 1mm), vlhkost paliva max. Na kotel se vztahuje plná záruka. V nabídce mám i výkony 15kw a 25kw.


Jedná se o výprodej skladů, takže s. Má stejné připojovací rozměry jako starší kotle typu H4. Od těch nejmenších, které jsou vhodné pro vytápění bytů, s náročností na výkon kW, po ty největší, které zvládnou vytopit i větší objekty, s tepelným výkonem do kW. Prodám nový automatický LITINOVÝ kotel TIGER ECO 20kW 4. Splnit emisní limity ve 4. Důkazem je velmi „chudý“ seznam registrovaných kotlů na dotačním seznamu SFŽP, kde je jen jeden dodavatel s automatickým litinovým kotlem na uhlí.


Poslední dobou jsou čím dál tím více v oblibě automatické kotle na uhlí. Je vhodný pro vytápění objektů jejichž. Kotel na tuhá paliva může jako zdroj tepelné energie využívat dřevo a pelety, černé, či hnědé uhlí , nebo kombinace těchto paliv.


Je tedy důležité před nákupem kotle na tuhá paliva, se předem rozhodnou jaké palivo konkrétně budete používat.

Kotel je certifikován ve Třídě na palivo hnědé uhlí a ve Třídě na palivo dřevo dle ČSN EN 3-5. Kotlové těleso je svařeno z jakostní oceli. Všechny plochy, které jsou ve styku se spalinami jsou z plechu tl.


Ostatní plochy jsou z plechu tl. Nejlépe si kotel vede při spalování koksu, kdy dosahují emisní třídy (u dřeva a uhlí je to třída 2). Odhořovací kotle O stupeň výš na pomyslném evolučním technologickém žebříčku stojí odhořovací kotel.


Zde najdete inovované kotle ve emisní třídě. Jejich vývoj a výroba vznikla na základě zkušeností z kotlů ve emisní třídě. Ke kotlům byla přidány regulace a provedeny drobné úpravy a tím bylo dosaženo většího výkonu a lepšího spalování a certifikace ve emisní třídě.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Kotel si přitom zachovává všechny vlastnosti, jako jeho předchůdce. Kotle na tuhá paliva s emisní třídy 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky