úterý 5. února 2019

Kvalitní pelety

Kvalitní dřevěné pelety jsou vyrobené na profi zařízení. Nabízíme kvalitní dřevěné pelety ze smrku nebo borovice za bezkonkurenční ceny. Vysoce kvalitní dřevěné pelety a peletky pro ekologické a ekonomické vytápění jsou vyráběny z hoblin smrkového dřeva bez kůry. Váš dodavatel těchto pelet je Beto-tech Praha s. Námi nabízené pelety , které jsou certifikované v normě ENplus A mají kontrolu nejen výstupního produktu, ale také vstupních surovin.


To zabezpečuje konstantní provoz tepelného zdroje po celou topnou sezónu.

Od našich zákazníků se často slýcháme otázku, jak vlastně vybrat kvalitní pelety ? Mnoho z nich má dojem, že nejdůležitější faktor je barva. Jak to tedy vlastně je? Barva dřevěných pelet vyrobených z čistých hoblin nebo pilin by obecně měla být světlá. Ovšem barva jako taková nemá na kvalitu. Doba, po kterou jsou pelety našim výrobním a prodejním zbožím, nás zavazuje dodávat pouze kvalitní pelety.


Důkazem, že dodáváme kvalitní pelety , jsou naši spokojení nekolikaletí odběratelé, k nimž stále přibývají další noví zákazníci. Vyrábíme a prodáváme pelety z čistých měkkých pilin.

Krbová vložka na pelety s účinností. Efektivní a ekologické vytápění Vašeho domu. Zapínání a ovládání krbu pomocí dálkového ovladače a časového spínače. Laciné pelety bývají vyráběny ze suroviny, kterou výrobci koupí nejlevněji, bez ohledu na odrůdu či vlastnosti dřeva. Nemají poté optimálně nastavenou linku na jednu dřevinu a tím dosahují nestabilní kvality.


AKCE Je to čas kdy, ceny pelet a briket klesají na nejnižší možnou cenu a lze ušetřit tisíce korun. Vyrábějí se lisováním z odpadu při zpracování dřeva. Navíc, dřevěné pelety svou výhřevností předčí černé i hnědé uhlí a proto se jedná o ekonomičtější variantu vytápění. Vytvářejí méně popela a neznečišťují tolik komín ani kotel.


Obsahují jen velmi málo vody (max. ), minimálně popelovin (max. ). Naše pelety jsou ryze ekologické a velmi ekonomické topivo. Jedná se však stále o relativně nový způsob vytápění a lidé tak neví, jak poznat kvalitní pelety. Proto byla v Česku nedávno přijata mezinárodní měřítka kvality v podobě certifikace ENplus.


Pelety dřevěné 15kg Waldera. TOP ENplus A charakteristické vysokou výhřevností, nízkým obsahem popele, ekologickým provozem a současně velmi příznivou cenu. Jedná se o velmi kvalitní palivo, určené do moderních kotlů a kamen, které potřebují garantovanou nejvyšší kvalitu pelet.


Vařené pelety boiliesového typu s přírodním pepřem, chilli, orient.

Velmi kvalitní a účinné po celý rok. Z uvedených specifikací našich pelet je jasně patrný důraz na kvalitu - pouze náš velkoobchod dováží dřevěné pelety té největší kvality. Export českých pelet Čeští výrobci jsou stále významnými exportéry, i když se počet domácností, které topí peletami, výrazně zvýšil. Prodáváme kvalitní dřevěné pelety ze smrku nebo borovice bez kůry a dalších příměsí. Stačí si vybrat druh pelet a nezávazně poptat pomocí online formuláře nebo nám rovnou zavolejte.


Dle potřeby zajistíme dopravu a složení na místo určení. Moderní technologie a vysoký tlak při slisování zajišťuje dlouhodobější hoření pelet. Všechny hořely dobře, to ano, ale levnějších jsem spotřeboval vždycky víc a taky z nich bylo více popela, takže úplně čisté asi nebyly. To co tady uvádí kolegové ohledně množství popela, tak to vypadá na ne moc kvalitní pelety.


Podestýlkové a topné pelety od přímého výrobce v ČR. Prodej a dovoz kvalitních pelet ze smrkového dřeva za nejlepší ceny. Montáž plynových kotlů. Zboží odesíláme do ČR i SR Dne 9. Telefonická podpora bude k dispozizi v pracovní dny 8.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky