pátek 22. února 2019

Opravy moto veteránů

Služby poskytujeme na zakázku dle přání zákazníka. Zaměřujeme se hlavně na opravy motorů veteránů , stavebních, zemědělských, nákladních a speciálních průmyslových strojů. Dále poskytujeme servis pro osobní vozidla a motocykly včetně Broušení válců auto- moto , broušení klikových hřídelí do motorů a opravy hlav válců.


Při úpravách hlav se jedná o nalezení ideální štěrbiny a komprese pro různé druhy benzínu, tvary spalovacích prostorů, které jsou pro každý motor a každého jezdce jiné, tzn. Jsme malá rodinná firma 3Rmoto, dříve také Rydl Motocykly, pro kterou jsou motorky životním stylem, koníčkem a vášní.

Vítejte na stránkách firmy zabývající se renovacemi starých motocyklů Jawa a ČZ, případně i jiných značek. CO odborná znalost s materiály pro přípravu a lakování, snahu pracovat i nad rámec pracovní doby. Dále provádíme opravy a servis na jednotlivých částech motocyklů. Nebojte se klidně i zeptat na drobnost, rádi pomůžeme alespoň radou, ale od klávesnice. Z nálezového stavu zrenovování kompletního motocyklu včetně motoru do stavu nového stroje.


Dodělání chybějících dílů – tím se rozumí vytvořit repliku chybějící části a dodat do kompletu. Společnost MotoKenny Design se specializuje především na lakování a renovace motocyklů, historických motorek a veteránů značek JAWA a ČZ.

Na námi profesionálně odvedenou práci řeknete Krásná práce. Sběratelství starých automobilů a motocyklů je u nás rozšířený koníček. Renovace auto veteránů a motoveteránů Praha. Mnoho lidí se mu věnuje a aktivně se pak účastní řady setkání majitelů veteránů nebo různých závodů.


Starší vozidla však vyžadují pravidelnou péči. Proto renovace veteránů dnes provádí. Naši zákazníci většinou naše práce prezentují na srazech veteránů a podobných akcích.


Samozřejmě opravujeme i autobusy a osobní automobily všech typů i značek. Ceny všech našich služeb jsou zcela individuální dle typu zakázky, náročnosti a pracnosti. Prodej motocyklů a renovace veteránů to je firma MotoStehlík s. Náš motoservis vám take nabízí kompletní servis a opravy motoveteránů českých značek JAWA a ČZ. O motorky jsem se začal zajímat již v dětství, kdy jsem obdivoval tátův původní Pionýr zaparkovaný v garáži.


S prvními vydělanými penězi jsem si koupil mojí první motorku ČZ 1C. Nouzová oprava světla moto KTM. Světlo KTM-proražená díra z boku,praskliny ,nouzová oprava pro dokončení sezóny.


Fotogalerie oprav plastů.

Střešní boxy - opravuje přemrzlé, popraskané, o. Tedy renovace historického nábytku a veteránů. Nabízím veškeré čalounické práce, opravy , auto a moto čalounění. To nejzajímavější z našeho čalounictví.


Prohlédněte si mé čalounické a restaurátorské. Dále nabízíme ruční mytí aut, čištění interiéru aut Brno, opravy sedaček a další profesionální služby. Zajištujeme náhradní díly (repliky) na moto veterány z Velké Británie. Dále můžete zakoupit různé doplňky, které Vás zkrášlí a potěší vaše srdce při projížďce na vašem milovaném moto veteránu, jako.


Specializujeme se především na anglické motocykly. Opravy , renovace veteránů Mezi naše služby patří také opravy či renovace starých motocyklů, převážně československé výroby značek JAWA, ČZ: kývačka, panelka, babetta, pionýr, stadion, manet, ČZ skútr. Motoservis Havlíček Poděbrady - servis, opravy , renovace Náš moto -servis nabízí kompletní servis, údržbu a opravy motocyklů všech značek vč.


Obchod s náhradními díly na veterány, renovace veteránů , opravy karburátorů, renovace palivových nádrží, opravy rozdělovačů, renovace historických vozidel, zhotovení výdřev na veterány, cínování karoserii a renovace motorů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky