středa 20. února 2019

Kombinovaný kotel predator 25kw

PREDÁTOR je určen k úspornému a ekologickému vytápění rodinných domů, firem a středně velkých objektů, včetně možnosti ohřevu vody. Spalovací komora na dřevo délky až 55cm! Kombinovaný kotel splňuje 4. KOTLÍKOVÁ DOTACE - kotel nově zařazen do kotlíkové DOTACE ve verzi kW.


EN 303-a tím i nejpřísnější emisní hodnoty vypouštěné z kotle do ovzduší.

POZOR, kotel je možné využít pouze pro 1. Nově certifikovaný kotel s 5. Zobrazit všechny články DOTACE na kotle KOVARSON Showroomy ČR Pomoc s výběrem kotle Montaž. PREDATOR - kW více informac í. Pokusím se, až bude topná sezóna natočit i zátop s komentářem. Kondenzační a plynové kotle Protherm jsou vysoce účinné a ekologicky šetrné.

Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Vlivem řízeného spalování elektronickou jednotkou je automatický kotel maximálně šetrný k životnímu prostředí. Maximálně ekonomický systém spalování spoří palivo až o oproti běžným kotlům na tuhá paliva. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí.


Kotle na tuhá paliva představují tradiční řešení kotle pro domácnosti, rodinné domy a provozovny. Moderní variantu představuje kombinovaný kotel na tuhá paliva, který dokáže kombinovat více tuhých paliv. Kvalitní kotel by měl být v první řadě ekonomický a měl by svým výkonem, který se udává v kW, odpovídat potřebám vytápěného objektu. Dále je potřeba zohledňovat, jakým palivem budete nejčastěji topit a v. Ekologicky vhodnější systém tak pomalu začíná nahrazovat zastaralé uhlí, které k životnímu prostředí zrovna šetrné není. V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi.


Doma topím v kotli Berski Green power kW , je schopen vzít uhlí,peletky,piliny ve směsy s uhlím,štěpku,obilí a zároveň s těmito palivy spalovat dřevo. Jejich použití je vhodné mimo jiné pro domácnosti, které jsou vytápěny nízkoteplotními systémy, kam spadá například podlahové topení. Pokud by jste měl zájem je možné se na kotel podívat kousek od Brna.


Prodám plynový průtokový kombinovaný kotel Vaillant. Ohřev teplé vody a topení s celkovým výkonem cca 26kW.

Používaný, funkční stav bez závad. Ideální jako druhý zdroj anebo na stavbu. Možný jen osobní odběr v Hlučíně. Rychloúvěr od Modré pyramidy. Naše společnost navázala spolupráci se stavební spořitelnou Modrá pyramida.


Zajistili jsme pro své zákazníky možnost získání finančních prostředků na nový kotel , kteří mohou snadnou cestou financovat rozdíl mezi poskytnutou dotací a celkovými náklady na nový kotel. Automatický kotel na pelety a uhlí Benekov C Exclusive, kW , je zařazen do programu Kotlíková dotace. Nechybí mu chladící smyčka proti přetopení, automatické vypnutí nebo odtahový ventilátor pro čisté vybírání popela. Velmi dobrý je také panel s elektronickou regulací.


Free Shipping Available. Find Items from Every Automaker. New and Used Vehicles and Parts. Inspired by Trending Stories. Save Money with eBay Deals. Lowest Prices on Top Items. From Generators to Rugs to Bedding. Kotel na pelety výrobce OPOP.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky