pondělí 27. ledna 2020

Měděný drát prodej

Prodej drátů a komponentů. Zboží zasíláme Českou poštou jako BALÍK DO RUKY nebo DOPORUČENÁ ZÁSILKA. Možný osobní odběr v Boskovicích nebo Velkých Opatovicích (po předchozí telefonické domluvě). Zajišťujeme přímé dodávky drátů (kruhového i profilového průřezu) z mědi a slitin mědi (mosazi, bronzi, nibroforu aj.) pro další zpracování tvářením a obráběním (např. na švýcarských strojích MIKRON). Cena za cívku o čisté váze drátu kg.


Měděný drát prodej

Nejlépe hodnocené výrobky v kategorii Lakovaný měděný drát. Pletací jehlice) Hodnocení produktu:. Holý měděný polotvrdý drát na cínování, výrobu šperků, na vazbu apod.


Vázací ocelové dráty, různé průměry. Dráty černé, pozinkované dráty pro vázání, napínání či pro ruční práce, dekorace. Ideální polotovar pro měkké pájení v elektrotechnice, šperkařství apod. Drát měděný lakovaný, odizolovávací pájením, lak na polyuretanové bázi, prům. V naší nabídce naleznete drátky pro tvorbu bižuterie a šperků od rozměrů mm až po silné milimetrové bižuterní dráty.


Zvonkový drát TRU COMPONENTS YR-DR, x 0. V této kategorii najdete širokou nabídku drátků v různých odstínech, které jsou skvělým pomocníkem při výrobě šperků, ale i nejrůznějších dekorací. Vyjmenovat všechna možná použití vázacího drátu by vydalo na celou knihu. Jeho univerzálnost je opravdu ohromující. Najdete ho třeba v betonářských výztužích, ale stejně tak dobře se hodí k upevnění nebo vypnutí pletiva. Na prodej měděný drát , nové , množství asi 100kg za dva měsíce, množství se dá navýšít.


Hledám spolupráci, a pro mě zajimavější nabídku než ve sběrně. Jeho vlastnosti a kvalitní zpracování oceníte především při bižuterní práci s drátem,. PRODEJ Barevných skel POZASTAVEN - Vzhledem k přechodu na nový typ skel u výrobce,.


Měděný drát prodej

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Technické parametryBezhalogenovýNeČíslo výrobceM 20Typ (výrobce)M. Vhodný pro profesionály i kutily na drátování, výplety a drhání při výrobě šperků, ozdob a zápichů, na drátování kraslic, výrobu bižuterie i další tvorbu. Výška cívky 1mm, průměr mm, váha cívky včetně drátu kg.


Vysoce kvalitní trubičkový drát , svařitelný bez plynu, vhodný pro všechny svářečky v ochranné atmosféře s možností svařování trubičkovým drátem, originál ESAB. Vám široký sortiment chemických látek v požadovaném množství a kvalitě. Mimo nabídky chemických látek, provádíme též celou řadu odborných analýz v oblasti chemie a materiálového inženýrství, jejichž přehled naleznete v sekci Služby. Cu drát izolovaný opředením bavlnou vhodný na transformátor nebo tlumivku. Průměr drátu jsem naměřil mm, tedy průřez mm2.


Měděný drát prodej

Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Pocínovaný drát měděný mm, cívka 13kg. Drát galvanicky pokovený pro kreativní tvorbu, elektrotechniku a modelářství.


Tažený drát pro vázání betonářských sítí, svazkování zboží, ruční práce a další projekty. Měděný pocínovaný drát , velkoobchodní balení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky