úterý 14. ledna 2020

Sálavé panely ecosun

Pokud teplota prostoru nepřekročí °C nestane se nic. Ich jednoduchý dizajn sa ľahko prispôsobí Vášmu interiéru. K požáru by určitě nedošlo ale mohlo by. To může mít za následek snížení životnosti panelu.


Panely sa inštalujú na strop pomocou stropných rámov.

Výroba a predaj elektrických vykurovacích systémov. Dodáváme infratopení, vytápění hal a průmyslových objektů, tepelné zářiče, sálavé panely pro infrasauny (infrakabiny), produkty pro temperování a sušení, sálavé panely a infrapanely pro vytápění domů, bytů a komerčních prostor, provádíme revize elektrických zařízení. U sálavých topných panelů se vžil i termín infrapanely nebo dříve používané označení infrazářič. Sklenené sálavé panely.


Z hľadiska inštalácie je ideálne umiestniť vykurovacie panely do vodorovnej polohy tesne pod stropnú konštrukciu alebo priamo do nej (kazetové podhľady). Vzduch sa následne ohrieva od. Princíp infrakúrenia sa zakladá na infračervenom žiarení, ktoré je sálaním odovzdávané cez povrch sálavých infrapanelov.

Infrapanely Ecosun E jsou určeny pro montáž na stěnu nebo strop. Exportujeme do krajín sveta. Panely VT jsou určeny výhradně do kazetových stropů jako polozapuštěná kazeta. Sálavé sklenené panely Ecosun G sú určené predovšetkým pre vykurovanie interiéru, kde plnia nielen funkciu vykurovacieho telesa, ale sú aj dizajnovým prvkom.


Typ Basic nemá povrchovou úpravu Thermocrystal, pouze nástřik. K uchycení panelu na stropní konstrukci. Infrakúrenie je momentálne veľkým trendom a patrí medzi najmodernejšie technológie vykurovania. Toto sálavé teplo prvotne neohrieva vzduch ale predmety, na ktoré dopadne. Ich moderný elegantný dizajn môže byť skvelým doplnkom Vášho interiéru.


Velký topný sálavý panel. Fotovoltaické panely se podle způsobu zpracování použitého křemíku rozdělují na monokrystalické, polykrystalické a amorfní fotovoltaické solární panely. Jedinečná povrchová úprava a rovnoměrné rozložení teplot na povrchu panelu zajišťují předání maximálního podílu tepelné energie právě formou sálání, naopak konvekční složka je potlačena na minimum. ECOSUN nízkoteplotní sálavé panely. Sálavé panely přímo ohřívají člověka, bez zprostředkovaní přenosu tepla vzduchem.


Možnost i instalace na hořlavý podklad C, D. Pro instalaci na strop je nutno doobjednat stropní rám.

Tyto panely lze instalovat svisle i vodorovně, umožňují montáž na strop i na stěnu. Pro haly, tělocvičny, sály, dílny i do prostor se zvýšenou vlhkostí, např. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Mramorové sálavé panely MR, HAKO. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


SÁLAVÉ VYKUROVACIE PANELY. Při montáži topných panelů se stačí řídit návodem. Nejprve si označíte místa otvorů dle tabulky, která je součástí balení. Následně vyvrtáte otvory, vsunete hmoždinky a zašroubujte vruty tak, aby vyčnívaly asi 5mm.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Díky moderním technologiím a výrobním postupům Vám zaručí bezproblémový chod na desítky let ak tomu obrovskou úsporu financí! Infratopení se díky našim panelům stalo nejúspornějším elektrickým vytápěním. Přesvědčte se sami že infratopení je nejlepším.


V tejto polohe je dosiahnutá najvyššia účinnosť a intenzita tepelného sálania. Pri inštalácií do zvislej polohy sa privedená energia nestráca, len dôjde ku zvýšeniu podielu konvekčnej zložky. Sálavé skleněné GR panely se skládají ze skleněné desky z tvrzeného skla mm (u zrcadla mm), topného elementu, vratné tepelné pojistky a přívodního kabelu. Panely jsou určeny pro instalaci na stěnu s připojením přívodního vodiče do instalační krabice.


Barvy skla bílá, černá, žlutozelená, červená a zrcadlo. Sálavé konvektory Výchozí řazení Seřazeno dle ceny vzestupně Seřazeno dle ceny sestupně Seřazeno dle názevu vzestupně Seřazeno dle názevu sestupně Mimořádně účinné a úsporné provedení konvektorů, které k ohřevu využívají sálaní jako infrapanely. Biele a čierne sklo bez.


Elektrické sálavé topné panely , jinými slovy též infrapanely, infratopení nebo také infračervené vytápění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky