pátek 31. ledna 2020

Vodoměrná šachta betonová

Betonová vodoměrná šachta je pojezdná automobilem. Vodoměrná šachta je navržena pro zatížení zeminou, pojezdem vozidly i spodní vodou. Při montáži betonové šachty je možné vytvořit prostupy podle situace na místě.


Použití Prefabrikované vodoměrné šachty se používají jako komory pro osazení vodoměrů a jiných armatur. Byla navržena na základě zkušeností a požadavků vodárenských společností a jako taková, splňuje veškeré požadavky na provoz.

Dno není nutné použít, lze nahradit zásypem ze štěrku. Osazení závisí na geologických podmínkách stavby. Standardně jsou stěny osazeny prostupy pro vodovodní potrubí dle nákresu nebo dle dohody se zákazníkem.


Jednotlivé typy vyhovují technickým podmínkám všech vodárenských společností. Vodoměrné a armaturní šachty Klartec jsou konstrukčně navržené tak, aby spolehlivě odolávaly rozličným. VODOMĚRNÁ ŠACHTA – SAMONOSNÁ SKRUŽENÁ.


Skružená šachta SŠ 120: Uvedená šachta se instaluje do výkopu, na betonový podklad.

Terén pod vodoměrnou šachtou je nutné srovnat, opatřit štěrkovým podkladem min. Základová betonová deska musí být z důvodu manipulace s vodoměrnou. Naša vodomerná šachta je jedinečná svojou konštrukciou, vďaka ktorej sú jej prevoz a montáž jednoduchou záležitosťou. Je vyrobená z betónových panelov s prímesou proti nasiakavosti vody, ktoré sú navyše vystužené betónovou oceľou.


Pri výrobe je do šachty pridávaný kalcifil, ktorý v kombinácii s cementom, kamenivom. Válcové vodoměrné šachty a šachty do vrtů. Veškeré svary na šachtě jsou těsné.


Do vodoměrné šachty vám podle požadované Ø přívodního potrubí dáme hrdlo, kterým přivedete potrubí do šachty. Někdy je ale potřeba mít vodoměr venku, ať už z technických důvodů, nebo proto, že dům leží daleko od vodovodní sítě. Instalace samotné plastové vodoměrné šachty je velmi jednoduchá a vyžádá si pouze několik hodin. Jedná se o nevelký objekt instalovaný pod terén.


Plastovou šachtu je pak možné umístit např. Velikost vnitřního prostoru. Ve stropu je vstupní šachtička pro osazení typového ocelového nebo litinového poklopu.


Je určena pro osazení v zemi s obetonováním.

Pro vodovodní potrubí jsou ve stěně. Vyrábíme betonové jímky, septiky, žumpy, vodoměrné šachty a retenční nádrže. Montujeme kompletní septiky žumpy jímky, čov.


Samonosná vodoměrná šachta hranatá. Kvalitní vodoměrná šachta z bílého plastu výšky 1excentrický vlez průměr 600mm U konkurenčních vodoměrných šachet musíte provést betonovou základovou desku, u této ne. Nová vodoměrná šachta samonosná průměr 90cm, výška 160cm, komínek. DN300(vniřní průměr), vnější průměr vložky 3mm, dno i kyneta betonová. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny,.


Jestliže dokážete jímat dešťovou vodu, můžete ušetřit až pitné vody, kterou jinak čerpáte z vodovodu. Domovní vodoměrná šachta firmy GONAP slouží k připojení vodovodní. Jestliže využijete dešťovou vodu na drtivou většinu činností, jež byste jinak zastávali s pitnou vodou, vrátí se vám počáteční investice v horizontu několika. VŠ1-EK vodoměrná šachta š. Tato vodoměrná šachta je samonosná a je vhodná k umístění do terénu.


Díky své konstrukci je možné ji umístit. FOTO je pouze ilustrační barvy se mohou lišit. Technológie nachádzajú uplatnenie najmä pri meraní prietoku pitnej vody pri rodinných domoch, chatách a ďalších objektoch, prípadne ako ukončenie studňových vrtov.


Vodomerná šachta sa používa na osadenie vodomerov, zariadení na meranie prietoku, resp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky