pondělí 27. ledna 2020

Naftové topidlo prodám

Naftové topidlo prodám

Víkend 6kč Master B1CED je nejoblíbenější naftové topidlo s přímým spalováním o výkonu kW. K ohřívači je možno přikoupit i automatický termostat TH který bude řídit chod přímotopu. Ideální topidlo k vysouše. Pokud si nejste jistí vhodností topidla, můžete využít naší půjčovny strojů, kde vám topidlo rádi předvedeme, případně zapůjčíme k otestování.


Naftové topidlo prodám

Používané ale plně funkční. Pro vytápění větších prostor. Profesionální naftové topidlo s přímým spalováním, určené k vysoušení hrubých staveb a vytápění dobře větraných průmyslových prostor. Digitální termostat s plynulou regulací o výkonu 1-8KW. Podokenní topidlo MORA-TOP MAIA je osvědčené plynové topidlo.


Velmi dobře se ovědčil jako hlavní zdroj pro vytápění bytů, administrativních budov, skladů garáží atd. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů topidlo. Inzeráty topidlo - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Naftová topidla s přímým spalováním. Tato naftová topidla se hodí především k použítí na stavbách, kde je zajištěno dobré větání.


Spolu s velmi horkým vzduchem vychází do prostoru i spaliny z nafty, takže nejsou doporučena pro použití do nevětraných prostor s výskytem osob. V perfektním stavu, málo používané. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Popis ks (nové) naftové topidlo SIAL GRYP (kw) - 10.


Kč za ks (původní cena 10- Kč) ks (nové) naftové topidlo AXE Galaxy 20C (kw)- 8. Vodní potrubí,výfukové potrubí,kompresor s plničem,olejová vany,klapka topení, naftové trubky,ventilátor,vodní pumpa atd. Nejlépe kdyby si vzal někdo vše. TDi Quattro (nafta) o výkonu 2kW, s pohonem všech čtyř kol (4x4), ve výbavě S-line, v kombinaci se stupňovou automatickou převodovkou Stronic, adaptivním podvozkem, elektronickým tažným zařízením, vyhřívanými sedadly, adaptivními full LED Matrixovými světly, prémiovým o. Topidla, Master Topidla a odvlhčovače.


V souvislosti s nařízením vlády, zůstává náš e-shop v plném provozu a prodejnu v Kravařích máme OTEVŘENOU pro výdeje zboží nakoupené na eshopu a pro velkoobchodní prodej. Prodám Audi AAvant 3. Je vhodné pro vylepšení tepelného komfortu v malých místnostech. Předností je velmi tichý provoz.


Bazar strojů a techniky Stavební stroje Topidlo naftové přímé kW. Deka ma prikon cca 45W a byla kupovana primo z Nemecka. Idealni do obytneho auta, dodavky atd. Ja ji nevyuziji, protoze jsem nakonec nechal namontovat dodatecne naftove topeni.


Moznost osobniho prevzet. Velká montážní sada s dálkovým ovládaním a jehlou do nádrže. Podobné jako webasto,eberspacher,,airtop,planar,Topení je uplně nové jen vyndané z krabice a vyfocené.


Je na 12voltu a výkon je kw.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky