úterý 14. ledna 2020

Vodoměrná šachta bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Popis: Prodám novou samonosnou ( bez nutnosti obetonování ) vodoměrnou šachtu. Vodoměrná šachta může být použita u obytných budov i rekreačních chat, průmyslových objektec. Predám vodomernú šachtu na osadenie vodomeru.


SÚČASŤOU VODOMERNEJ ŠACHTY SÚ: -stupačky vo vnútri šachty uľahčujúce prístup k o. Je vhodné osadiť ju čo najbližšie k čistiarni, čím sa zabezpečí najvyšší tlak dodávaného vzduchu.

Dúchadlo je bez problémov prístupné, ľahko skontrolovateľné a servisovateľné. Nerezové zámky šachty slúži hlavne pre bezpečnosť. Dom a záhrada - Vodomerna sachta bazár.


Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Někdy je ale potřeba mít vodoměr venku, ať už z technických důvodů, nebo proto, že dům leží daleko od vodovodní sítě.


Ostatné - Vodomerna sachta bazár. VODOMĚRNÁ ŠACHTA - šachta pro umístění vodoměru za skvělou cenu.

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Je řešením pro rodinné domy s vodoměrem. Samonosná vodoměrná šachta hranatá. Ceny jsou v CZK včetně DPH.


Hyperinzerce - Inzerce zdarma, bazar , inzeráty, prodám a koupím. Navštivte Divadlo Jana Hrušínského. Přemýšlíte, kam vyrazit za kulturou? Plastové vodomerné šachty sú spoľahlivou, efektívnou a ekonomicky výhodnejšou alternatívou betónových šachiet. Používajú sa ako koncové, priebežné i odbočovacie, pre.


Prodám vodoměrnou šachtu, průměr 1m, celková výška je 1. Svěrné prostupy o průměru 32mm. Je možné po domluvě vyrobit i jiné výrobky z plastu. Jedná se o nevelký objekt instalovaný pod terén.


Instalace samotné plastové vodoměrné šachty je velmi jednoduchá a vyžádá si pouze několik hodin. Uvnitř vodoměrné šachty jsou umístěny schodky. Víko vodoměrné šachty je osazeno vstupem (komínkem) o průměru 6mm a výšce 2mm (výšku je možné dle požadavku zákazníka upravit). Standardně jsou stěny osazeny prostupy pro vodovodní potrubí dle nákresu nebo dle dohody se zákazníkem.


Přístup do šachty je zajištěný revizním komínem s uzamykatelným poklopem.

Vodoměrná samonosná šachta je určená k umístění na podkladní betonovou desku připravenou ve výkopu. Následně se provádí postupný, rovnoměrný obsyp přesátou zeminou. Jsme česká firma zabývající se výrobou a distribucí výrobků z plastů. Vyrábíme zejména vodoměrné šachty, studnařské šachty, nádrže na vodu, jímky, septiky a jiné atypické výrobky z polypropylénu.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Poškozený vrchní kryt a víko.


Rozměry průměr 1m, výška 5m. Výhodou nášho výrobku je že : nie je nutný žeriav, ani skladacia ruka j.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky