pondělí 27. ledna 2020

Přírodní rohože

Moderní přírodní rohožky jednak dobře vypadají a jednak se také jedná o rohožky, které určitě z hlediska svojí kvality nezklamou. Již dávno pryč je doba, kdy jako rohožky sloužily jakési kusové koberce, které byly špinavé, a jejich vzhled nepůsobil zrovna reprezentativním dojmem. Bambusové rohože mají schopnost vnést do interiéru nádech exotiky. Bambus je materiál trvanlivý, který je konkrétně pro rohože zpracován do lamelek, které jsou setkány textilním provázkem.


Manipulace s tímto výrobkem je tedy snadná.

Přirozené barvy a struktura přírodního materiálu působí velice esteticky. V nabídce máme rohože ze 1 přírodního materiálu, který je šetrný k životnímu prostředí a nabízí ekologickou variantu pro zpevňování svahů a protierozní ochranu. Materiály, ze kterých se rohože vyrábí jsou nejčastěji kokos, juta a sláma.


Zvolte tu přírodní , která bude dveřím slušet. Vybírá s vámi i nejmenší člen rodiny? Určitě se mu budou líbit ty ve tvaru zvířátek.


Rohože ale nejsou to jediné, co u nás najdete. Věděli jste, že existuje koberec z bambusu?

Fotografie venkovních rohoží, venkovní rohože kovové, gumové, textilní, schodové, přírodní rohože rohože , protiskluzová, vstupní rohož. Podlahové rohože jsou známé svou dlouhou životností a rohože na zeď z bambusu vytvoří z obyčejné zdi elegantní součást pokoje. Spoustu zákazníků trápí chlad vycházející ze zdi, která je blízko postele. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).


Vybírejte si Rohožky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Nechte špínu přede dveřmi. Vyberte si ze stovek rohoží a rohožek před vchodové dveře tu, která přivítá vaše návštěvy, a zároveň udrží vaší chodbu čistou a útulnou.


Vybírat si můžete z naší klasické nabídky materiálů i designových provedení. Použití - rohože za postele, rohože za pohovku, rohože za gauč, rohože za válendu, rohože na zeď, rohože do předsíně, rohože do kuchyně atd. Tyto průmyslové rohože slouží především ve vstupních prostorách firem, obchodů, škol a dalších veřejných míst.


V GUMEXU vám gumové podlahové rohože velkých formátů připravíme na míru do požadovaného tvaru tak, aby bylo možné je ihned vložit do čisticích zón místo rohoží již opotřebovaných. Typické prvky: jednoduchost, přírodní materiály – dřevo s výraznější kresbou, kámen, sáhnout můžete i třeba po bambusu. Naše bambusové rohože jsou vhodnou alternativou ochrany, dekorace, úpravy stěn i stropů.


Přírodní bambusové rohože. Uplatnění stále více nacházejí v nábytkářském průmyslu, kde slouží k výplním dvířek.

Potřebujete vkusně oddělit a zastínit prostor kolem vaší zahrady či zastínit balkon nebo terasu? Obecně jsou bambus a rákos vynikajícími materiály, které výborně snáší nepříznivé přírodní vlivy. Nabízíme vám rohože přírodní i umělé. Přikrývka z rohože funguje jako ochrana rostlin při extrémních teplotách, podporuje klíčivost při menší zátěži na rostliny.


Poskytnutím kořenové výztuže pro nově vznikající vegetaci v raném a nejrychlejším stádiu růstu. Poskytuje ochranu svahu, chrání osivo a napomáhá k obnovení vegetace. V praxi se ukazují jako skvělé řešení nejen pro zahrady, ale také pro terasy a balkóny. Jako přírodní materiál, zcela šetrný k životnímu prostředí, perfektně ladí s každým typem krajiny. Proutěné rohože , které Vám nabízíme, jsou určeny pro všechny, kteří očekávají od moderních clon trvanlivost a eleganci.


Rohožky a rohože mají v dnešním světe interiérů a exteriérů jistě svoje místo. Věříme, že si u nás vybere rohožky či rohože i ten nejnáročnější domácí designér. Mají průměrnou životnost 12–měsíců. Slouží stejně jako ostatní přírodní rohože k mulčování a na zpevňování svahů.


Antistatické rohože – jde o typ rohoží, které jsou vhodné pro ochranu pracovníků před účinky statické elektřiny. Rolety a římské rolety koupit o objednat u OBI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky