úterý 28. ledna 2020

Trevos 2x58w

Společnost TREVOS je významný evropský výrobce lineárních zářivkových svítidel a úsporných LED svítidel pro průmyslové i kancelářské využití. Naší prioritou je dodat zákazníkovi vysoce kvalitní svítidlo s dlouhou životností. Vnášíme světlo do života lidí ve více než zemích světa.


Prachotěsná, vodotěsná a nárazuvzdorná plastová průmyslová svítidla. Produktová řada PRIMA zahrnuje průmyslová zářivková svítidla vhodná pro použití v zastřešených vnitřních i vnějších prostorách. Kryt je z čirého polykarbonátu, který je nárazuvzdorný a ohnivzdorný. Základna je ze šedého polykarbonátu a je také odolná proti nárazům. Obě tyto části svítidla jsou k sobě připevněné plastovými.


Browse our latest Lighting Ballasts offers. Free Next Day Delivery. Zářivková trubice tTL-D 5. Trubicové zářivky Tnejsou součást balení.


Použití:Průmyslové vnitřní i venkovní prostory, sportovní areály, dílny, garáže,skladovací haly a laboratoře bez nebezpečí výbuchu plynů a hořlavých par. Svítidlo odolává prachu, vlhku a tryskající vodě. Použití pro průmyslové vnitřní prostory, výrobní a skladovací haly, sportovní areály, dílny, garáže, laboratoře bez nebezpečí výbuchu par. W 5ft TFluorescent Batten Fitting at LampShopOnline. Při instalaci v agresivním prostředí je nutno přihlédnout k exhalacím v ovzduší, které snižují použitelnost plastů.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. TREVOS PRIMA 2AC - 2x58W najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší. SVETILKA TREVOS 2X58W EVG. Količina: Mnenja strank: Izbrani izdelek še nima mnenja.


Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato prosimo, da se za vpis vašega mnenja najprej prijavite. Notranja Zunanja Senzorska Namizna Reflektorji LED s. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. V katalogu nemáme podrobnější informace o Trevos PROFI 2AC. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Svítidla odolávají prachu, vlhku, tryskající vodě a mají zvýšenou odolnost proti nárazu.


Trevos 2x58w

Trevos Prima LED je svítidlo určené do prašného průmyslu dílen a garáží. Svou vysokou vysokou svítivostí a nízkou spotřebou plně předčí staré trubicové varianty. Až trojnásobná svítivost proti trubicové variantě zajišťuje to, že budete velice spokojení. V spletni trgovini lahko preverite pestro ponudbo električnega orodja, radiatorjev, motornih žag, varilnih aparatov, motornih kosilnic, delovnih oblačil in dodatkov.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Glamox is a leading supplier of lighting solutions to the professional building market, offering complete product ranges for schools, healthcare facilities, commercial and industrial buildings, retail facilities, hotels and restaurants. Tačiau siūlome peržiūrėti kitas šios kategorijos prekes – tikime, kad rasite panašią prekę. Taip pat galite tęsti ap.


Piškotki so majhne datoteke, ki jih strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku med pregledovanjem spletne strani. Prejeti piškotek se nato namesti na napravo (računalnik, tablica, pametni telefon), s katero brskamo po spletni strani.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky