čtvrtek 9. ledna 2020

Xtnd longboard

XTND board is the only smart electric vehicle you will ever need. XTND - World’s First Electric Board with AI on Kickstarter! The XTND Board is a lightweight and intelligent electric vehicle that redefines urban transportation. Hey, just wanted to post you a video of new CZECH company XTND , which is coming to the scene with their ultra light electric skateboard!


They will start their kickstarter campaign soon!

Hub motor (IDK the specs) Wireless charging! Jr___ Welcome to nũTECH ! The leading consumer tech lifestyle channel and the ultimate destination for the. Svetlá sa spínajú automaticky vďaka zabudovanému svetelnému snímaču alebo prípadne za pomoci aplikácie v telefóne a zadné svetlo funguje tiež ako brzdové. Světla se spínají automaticky díky zabudovanému světelnému snímači nebo případně za pomoci aplikace v telefonu a zadní světlo funguje rovněž jako brzdové. Free Shipping Available.


Check Out Top Brands on eBay.

Fill Your Cart With Color today! XTND is exactly the Tesla of the e- longboard game. It is full of intelligent features never seen before on a longboard.


The bodywork is a slick curvature, with no visible nuts or bolts. Vimeo is an amazing video service for original creative work, but it’s also a company with real human employees. It almost look like a normal longboard with no visible batteries and the absence of a belt drive. The board is made of carbon fibre, titanium, and space grade materials and weighs 6. Biztonságos és megbízható. A lámpák automatikusan bekapcsolnak a beépített fényérzékelőnek köszönhetően, de mobiltelefonos alkalmazás segítségével is bekapcsolható, valamint a hátsó lámpa féklámpaként is működik.


XTND je ideální dopravní prostředek do města. Chce to ale silnice bez větších výmolů. K monitoringu kapacity, nastavení limitu rychlosti, navigaci a dalším doprovodným funkcím slouží mobilní aplikace. Ta má i funkci zabezpečení, která vám dám vědět, pokud se. Slick Revolution’s pursuit to design top performing electric skateboards at an affordable price, right here in the UK.


Dissatisfied with what was currently on offer we took electric skateboards back to the drawing board and now offer a wide range of high quality, yet affordable speed machines. Longboard se ovládá jednoduchým ovladačem do dlaně.

Xtnd electric skateboard is the first electric skateboard with Artificial Intelligence, they claim that this board understand your riding style and provides you more specific experience for you and it does is not necessary to know how to ride, it teaches you. Its lights automatically turns on in the dark which look really very cool in low light. Do you really need an electric longboard with artificial intelligence.


XTND Board je lehký elektrický longboard , který chce znovu definovat městskou dopravu. A to díky zapojení umělé inteligence. Elektrický longboard XTND Board má vlastní inteligenci - naučí vás správně jezdit a udělá všechno pro vaši bezpečnost. Loni na podzim jsme na CES Unveiled obdivovali karbonový elektro- longboard XTND , který český tým připravoval na produkci.


Už tehdy mluvili o Kickstarteru jako o jednom z důležitých propagačních a prodejních kanálů. Prodloužené skateboardy, tzv. Na jednom takovém jsem se proháněl už před dvěma lety na veletrhu CES.


Je to elektrický longboard bez kompromisů od českých tvůrců. Minulý měsíc s ním vyšli na Kickstarter a během několika hodin získali přes 1tisíc dolarů od prvních zájemců. Elektroboard je longboard (delší skateboard) poháněný motorem.


Směrem vpřed ho rozpohybujete dálkovým ovladačem nebo aplikací v chytrém telefonu. Zatáčíte nakloněním do strany, úplně stejně jako na longboardu. Doba, za kterou se člověk na elektroboardu naučí jezdit je individuální.


Nebude vám to však trvat déle než.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky