čtvrtek 9. ledna 2020

Vzduchotechnika potrubí plastové

Potrubí Ventilaplast je stavebnicový systém potrubí a tvarovek, které se jednoduše skládají dohromady. Nepodléhá korozi, ma dlouhou životnost, snadno se spojuje, je plně kompatibilní se spiro potrubím, flexo potrubím, ventilátory a digestořemi. Ploché potrubí systému Ventilaplast pro nahrazení kulatého potrubí zejména v podhledech. PLASTOVÝ VENTILAČNÍ SYSTÉJedná se o plastový stavebnicový systém navržený pro větrání menších prostor v rámci bytové výstavby jako např.


Samolepící TEPELNÁ IZOLACE POTRUBÍ a odboček.

Snižuje kondenzaci (orosení) potrubí. Zajišťuje stálost teplého vzduchu v potrubí. Nejčastější využití TEPELNÉ IZOLACE POTRUBÍ je při přechodu potrubí z teplého prostředí do chladného. Další velmi časté využití je jako tepelně izolované POTRUBÍ K REKUPERACI.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Potrubí je lehké, lze lehce zkracovat, je hygienicky vhodné. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Kategorie ED plastové potrubí obsahuje vzduchotechnické potrubí kruhové a hranaté. Vzduchotechnické čtyřhranné a kruhové potrubí je zejména vhodné pro aplikace klimatizace a odvětrávání v rodinných domech a bytech. Barva plastových kanálů je bílá. Plastové vzduchotechnické potrubí je vyrobeno z ABS plastu.


Některé důležité informace o PLASTOVÉM POTRUBÍ najdete mezi ČLÁNKY v horní liště stránek, nebo klikni ZDE. Vzduchotechnika , klimatizace, potrubí , ventilátory, plastové potrubí Vítejte v internetovém obchodě INKOMO- VZDUCHOTECHNIKA. Specializujeme se na prodej ventilátorů , klimatizací , potrubí SPIRO a tvarovek jak v provedení pozinkovém, tak i plastu. V této skupině zboží najdete veškeré potrubí , tvarovky a další komponenty potřebné k přívodu, nebo odtahu vzduchu. Můžete si vybrat vzduchovod z pozinkovaného plechu, plastový, anebo ohebnou hadici pro rozvod vzduchu, například tepelně a hlukově izolovanou.


Nabídka je roztříděná (pozink, ohebné, plastové ) a můžete se, kliknutím výše na jednotlivé podkategorie, dostat na specifické produkty. Nově jsme pro Vás také inovovali. Vzt potrubí zahrnuje tři kruhové a dva čtyřhranné profily potrubí , které lze s výhodou použít především tam, kde jsme omezeni prostorově (těsné podhledy, prostory nad kuchyňskými linkami apod.). VÝHODY Vzt potrubí PLASTIVENT Snadné spojování, rychlá montáž, nízká hmotnost, estetický vzhled. PVC hadice a mnohé další.


Průměr napojení 1mm. Instalace je velmi jednoduchá, pouhým nasunutím na plastové potrubí stejného průměru.

Výrazně doporučujeme používat tepelně izolovanou variantu ohebných hadic. Výhodou ohebných hadic je také jejich nízká hmotnost. Díky své ploché konstrukci nekladou zvýšené nároky. Ventilační potrubí plastové je ideální pro rekonstrukce bytových jednotek a koupelen či WC toalet.


Stavebnicový systém plastového vzduchotechnického potrubí určený pro menší prostory s širokou nabídkou rovného i tvarového potrubí a příslušenství. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo.


Varianty produktu Spojka kruhového plastového potrubí Ø 1mm s klapkou. Kruhové plastové potrubí a tvarovky. Zabýváme se výrobou a prodejem vzduchotechnických dílů, jako jsou např.


Komplety nebo díly vzt potrubí Vám vyrobíne v pozinkovaném nebo plastovém (AlP, Pitre) provedení. Pokud hledáte SPIRO roury jste tu správně. Na e-shopu Vzduchotechnika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky