středa 8. ledna 2020

Krbová kamna s výměníkem mountfield

Kamna s výměníkem lze navíc velmi jednoduše nainstalovat, případně naopak výměník odstranit a vývod zaslepit. V nabídce máme krbová kamna s výměníkem , která dokáží vytopit více místností a ohřát vodu nebo klasická krbová kamna bez výměníku. Moderní krbová kamna a kotle na tuhá paliva představují bezkonkurenčně nejlevnější a přitom nejekologičtější topný systém na provoz vůbec.


V nabídce máme klasická krbová kamna s výměníkem i bez něj, půvabná kachlová kamna a masivní litinová kamna , ale také kamna peletová , sporák jako od prababičky a krbovou vložku. Ta lze díky jejich tepelnému výkonu doporučit jako alternativu k hlavnímu zdroji vytápění.

Mountfield nabízí hned několik druhů kamen – klasická krbová kamna , krbová kamna s výměníkem , luxusní krbová kamna , či kamna peletová a kachlová. Jak asi tušíte, největší slevy zasáhly klasická krbová kamna. Nejlevnější modely lze teď sehnat za cenu začínající na tisících korun. Za nenápadnou fasádou skrývají vynikající účinnost a pohodlnou obsluhu. S velkým zásobníkem na pelety a automatickým podavačem je topení stejně jednoduché jako třeba u plynu.


Jestliže pak chcete vytápět více místností nebo i bojler na teplou vodu, uvažujte o kamnech s výměníkem. Tato krbová kamna s výměníkem mají tradiční design s rovným sklem, který se hodí do každého interéru.

Krbová kamna vytopí celý byt i ohřejí vodu a přitom ušetříte za palivo. Kamna jsou z boků obložena dlažbou, která drží teplo dlouho po vyhasnutí ohně. Externí přívod vzduchu z venkovních prostor omezuje nutnost větrání v místnosti, kde se topí. Kamna s větším podílem keramického obkladu přináší výhodu dlouhodobé akumulace tepla ve hmotě keramických obkladů.


Díky tomu dochází k dlouhodobému vyzařování (postupnému uvolňování) tepla, což je vlastnost, pro kterou jsou tato kamna již mnoho desetiletí vyhledávána a oceňována. Krbové kachle s teplovodným výmenníkom slúžia ako pomocný alebo hlavný zdroj tepla v rodinných domoch alebo chatách. Kachle môžete pripojiť k radiátorom, ale aj bojleru na teplú vodu. Společnost LaNordica - Extraflame oslavila let od svého založení.


Vznikla jako tradiční rodinná firma, jejíž kredit nejen na evropském, ale i světovém trhu neustále stoupá. Najdete zde všechny prodávané modely, které máme skladem na několika velkých skladech! V tom případě jsou pro vás krbové vložky s výměníkem jsou nejvhodnější variantou. Krbová vložka je vlastně hlavní a centrální část krbu, která se zasadí do zděného jádra. Díky tepelnému výměníku se pak vytvořené teplo rozvádí do dalších pokojů nebo se používá pro ohřev teplé vody.


Možnost horního i zadního způsobu vývodu kouřovodu. Provedení: šedý korpus, opláštění šedý plech.

Specializovaný eshop na krbová kamna a krby. Rohová krbová kamna , klasická, designová, krbové vložky, ale i kamna s výměníkem. Poradenství při výběru kamen.


V nabídce také široká nabídka příslušenství ke krbům a vše pro stavbu krbu. Oprechtík do Oprechtic ve Slezsku – nyní s akční slevou. Doporučujeme, prodáváme, instalujeme a servisujeme peletová kamna s výměníkem , kotle na pelety, teplovodní peletová kamna a krby od výrobců: Opop, Ponast, Benekov. Zejména však exkluzivně zastupujeme v České republice špičkové italské výrobce Ungaro , Kalor , Lincar , Caminetti Monte Grappa a další, kteří určují vývoj a trend v oblasti vytápění peletami. Romotop Alpera F mají sice obdélníkový půdorys , ale mají menší hloubku.


I ohniště jako takové je menší. Vzhledem k tomu, že potřebujete kamna s opravdu malým výkonem, přikláněl bych se spíše k modelu F.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky