pátek 10. ledna 2020

Sporáky se sklokeramickou deskou

Sporáky se sklokeramickou deskou

Se sklokeramickou deskou a multifunkční troubou energeticky spadá do úsporné třídy „A“. Materiál použitý na varnou desku je tepelně odolný, snadno omyvatelný. Ty nejkvalitnější obvykle bývají vybaveny indukční varnou deskou a troubou s grilem.


Sporáky se sklokeramickou deskou

V nabídce nechybí ani výrobky tradičních značek Mora, Gorenje či Amica. Podívejte se taky na kombinované sporáky. Tentokrát jsme se v našem výběru zaměřili na sporáky se sklokeramickou indukční deskou. Dobrou zprávou je, že většina modelů na trhu dosahuje slušné kvality a rozdíly mezi nimi jsou tak spíše ve funkcích a nabídce programů, pohlídat si musíte jen dostatečný příkon přístroje. Na pohled v porovnání se sklokeramickými, vypadají totožně, ale indukce.


Při jeho výběru narazíte na dva hlavní typy a to kombinovaný a elektrický sporák. V tomto článku se budeme zaměřovat na elektrické sporáky se sklokeramickou a indukční deskou , spolu s funkcemi elektrické trouby. Elektrický sporák se sklokeramickou deskou. Stejně jako u jiného bílého zboží, i sporáky se prodávají v různých cenových kategoriích.


Rozhodujte se hlavně podle toho, jakým způsobem a jak často budete sporák využívat. Pokud pečete a smažíte minimálně, vysokou investici bychom si spíše rozmysleli. Není důvod zbytečně utrácet. I za pár tisíc si můžete. Na trhu se setkáváme s indukčními, sklokeramickými i litinovými povrchy, které se od sebe liší množstvím vyprodukovaného zbytkového tepla a časem potřebným pro zahřátí.


Water systém urychlý čištění trouby, které probíhá takřka samo. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Varná deska s dokonale hladkým povrchem se snadno udržuje. Trouba je opatřena grilem a. V této kategorii se nachází nejlevnější sporáky – plynové sporáky , kombinované, sporáky se sklokeramickou deskou. Nejnižší ceny sporáků nabízíme díky tomu, že u nás najdete zboží, které bylo rozbaleno z původního obalu, má lehké kosmetické.


Sporáky se sklokeramickou deskou

Varné zóny typu Hi-Light z toho jedna DUO ZÓ. Výběr toho optimálního vás bude těšit spoustu let, rozhodujte proto pečlivě – někdy nejde jen o rozdíly mezi plynovými hořáky a indukční varnou deskou. Nežádoucí může být částečné zbytkové teplo, avšak i to lze využít ve vlastní prospěch, například pro udržení teploty pokrmů. Velký prostor v komoře trouby, řada inteligentních funkcí a kvalitní varné desky vám usnadní práci a díky nižší spotřebě energie jsou navíc šetrné k životnímu prostředí.


P C je vybavena plotýnkami. U trouby máte na výběr ze programů včetně grilu, který ugriluje steaky i žebírka. Oproti indukční deskám jsou sklokeramické desky déle teplé, takže pokud necháte hrnec na desce bude ještě chvíli vařit.


Sklokeramické desky mají hladký povrch, takže se velmi dobře čistí. Nejlevnější bude určitě plynový sporák, popřípadě ten kombinovaný se sklokeramickou deskou. Pakliže budete chtít indukci a více funkcí, budete si muset připlatit.


Pokud hledáte opravdu levnou variantu, pak doporučujeme zakoupit kuchyňský vařič. Výhodou těchto sporáků vyráběných v řadě variant je především snadná obsluha a čistota jejich provozu. V současné době je často užíván sporák se sklokeramickou deskou. Uplatnění si najde především na chatě, chalupě nebo během dovolené. Nechybí ani celá řada velmi praktických.


Sporáky na tuhá paliva. Volit můžete modely s plynovou, indukční nebo klasickou sklokeramickou varnou deskou , vítaným bonusem je intuitivní ovládání a samočistící systémy trouby. Pokud si zvolíte elektrický sporák, můžete si vybrat z klasických litinových plotýnek, sklokeramické desky či indukční báze ohřevu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky