úterý 21. ledna 2020

Půjčovna karavanů české budějovice

Podmínky pronájmu karavanů. Při předání karavanu je účtována vratná kauce 10. Kč a jednorázový servisní poplatek 3Kč, platí pro každý z karavanů. Budějovice , Třeboň, Lišov, Jižní Čechy. Rodinná půjčovna karavanů s osobním přístupem.


Pro více informací se nám ozvěte na zde uvedené kontakty.

PůjčovnaRK nabízí zapůjčení jednorázově i dlouhodobě. Protože ubytování a cestování se psy není vždy všude vítáno, pořídili jsme si i dva starší karavany. Pak se lidé začali ptát, jestli je půjčujeme, a my to prostě zkusili.


V půjčovně kostýmů Jihočeského divadla je možné zapůjčit divadelní kostýmy pro všechny příležitosti. Naším hlavním cílem je uspokojit zákazníka na 1. Po dobu zapůjčení Vám poskytneme. Pronajímáme vozy Knaus a Weinsberg. Baví vás cestování a poznávání nových míst?


Vydejte se k moři, do hor, po památkách nebo krásách české krajiny v karavanu.

Je jen na vás, kde zastavíte a jen vy si určujete, kde se ráno probudíte. Nevažte se při cestách na termíny hotelů a buďte na svých cestách časově nezávislí. Půjčte si nové obytný vůz nebo karavan německé značky Bürstner a vyražte na svou vysněnou dovolenou! Ve voze i karavanu máte k dispozici kuchyňku, jídelnu, wc, sprchu a lůžka na spaní. Zjistěte o zapůjčení auta vše a získejte nejatraktivnější nabídku.


Potřebujete si půjčit auto Praze? Aktuální ceny rovněž na tomto čísle. Půjčujeme nové, čisté a reprezentativní vozy za přijatelných podmínek. Naše autopůjčovna zde nabízí krátkodobé i dlouhodobné zapůjčení všech našich aut z vozového parku půjčovny aut Travelcar. Nabízíme pronájem od osobních malých aut, přes luxusní manažerské vozy, SUV, terénní.


PRODEJ obytných vozů a přívěsů, PŮJČOVNA obytných aut a dodávek, odborný SERVIS karavanů všech značek, MONTÁŽ doplňků, PŘÍSLUŠENSTVÍ pro kemping a karavaning, vybavení pro stellplatz. Profil společnosti STARKA. Již od svého vzniku se zabývá pronájmem elektronářadí a postupně rozšiřuje svůj sortiment o malou stavební mechanizaci, stroje a pracovní plošiny. Nabídka kvalitních strojů, které neustále rozšiřujeme. Poskytujeme odborné služby s lidským přístupem.


Zavolejte nám ještě dnes. Chceme být nejlepší půjčovnou dodávek, dodávkových vozů a mikrobusů v Jihočeském kraji. Výhodou je strategicky umístěná provozovna v areálu českobudějovického výstaviště.


Bez problému u nás můžete zaparkovat svůj vůz a odjet.

Stěhuješ se nebo vyklízíš prostory? Potom určitě potřebuješ nějakou dodávku k zapůjčení. V tomto katalogu najdeš seznam pronájmů a půjčoven dodávek a užitkových vozů. Prohlédněte si nabídku vozů, ceník, najděte si adresu půjčovny a zavolejte jim ještě dnes.


Karavany jsou havarijně pojištěné. Naše půjčovna má k dispozici karavany pro osoby. Vybavené mimo jiné i moverem (el.pohonem na dálkové ovládání , pro snadnou manipulaci). Držáky kol, venkovním sezením atd. Jsme spolehlivá půjčovna obytných aut a karavanů s profesionálními službami a zázemím.


Patříme mezi největší pronajímatele obytných vozů v ČR. Elektrokolo je moderní dopravní a rekreační prostředek pro cestování a poznávání. Na elektrokole musíte šlapat stejně jako na obyčejném kole, ale jen podle toho, jakou si nastavíte intenzitu hnacího motoru. Cesta na eletrokole Vám bude příjemně. Obytné auto XGO Dynamic.


Tento obytný vůz by se dal popsat větou “jsem malý, ale šikovný“.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky