středa 22. ledna 2020

Radiový vodoměr cena

Komponenty pro dálkový - radiový odečet z chodby pro EKONOMIKÉ VODOMĚRY MADDALENA Popis: Odečty z chodby, tzv. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. SW ( cena ~100) ale může být, že je jím již správce odečítající vícero SVJ vybaven. Rozhodně ale „rozpustí“ něco z tohoto nákladu do ceny „za jeden odečet“.

Správce zmíněného SVJ jak na potvoru „již zařízení má“ a je připraven. Radiový antimagnetický vodoměr ENBRA ER-AM Bytový vodoměr ER-AM je suchoběžný jednovtokový vodoměr vyznačující se mimořádně zdařilou konstrukcí s použitím mnoha technických vylepšení. Ať už montáž vodoměru pod omítku, nad omítku nebo ventilová: vodoměry Techem s progresivním elektronickým kapslovým systémem umožňují bezdrátový rádiový přenos dat, díky němuž odpadají nepříjemné termíny odečtu.


Nabízíme bytové a domovní vodoměry a měřiče tepla. Zajišťujeme prodej náhradních dílů na dobírku. Radiový modul WMBUS 8MHz pro průmyslový vodoměr WDE-K50. Doporučujeme je tedy jen pro instalace bez požadavku na radiový odečet.


Jejich přesnost (spíše nepřesnost) by byla uspokojivá, pokud by cena vody byla. Cena vodného včetně DPH činí : a) Za dodávku vody z.

Stálý plat – náklady na cejchování vodoměru. Nabídková cena “ dále pouze „Čestné prohlášení“. V minulých letech byl přezkušován vodoměr kontrolním odběrem vody do cejchované. Přesnost je vyšší než metr. Impulsy na výstupu vodoměru lze vyčítat a ukládat v modulech SC5-IG SD5-IGa SE5-IG1.


Vyhněte se zbytečnému překvapení při každoročním vyúčtování spotřeby vody. Domovní vodoměry pro studenou a teplou vodu. Jsme přímým distributorem od výrobce. U bytů jsou přesné vodoměry důležité z důvodu přesného určení spotřeby vody konkrétních bytů, a to po dobu své legislativní životnosti let.


U vodoměrů pro rodinné domy je kromě přesnosti měření důležitá především dlouhá životnost. Bytový jednovtokový suchoběžný vodoměr na studenou vodu Qn 5. SONTEX 5pro uzlový a pochůzkový systém Supercom (4MHz) V bytových, administrativních a komerčních objektech se s výhodou používá radiový odečet v pásmu 4MHz nebo 8MHz. Radiový odečet nevyžaduje zpřístupňovat vodoměry při odečtu a tím podstatně zkracuje dobu odečtu.


Suchoběžné i mokroběžné typy, standardní, objemové i koaxiální provedení. Pokud sháníte podružný nebo bytový vodoměr v našem eshopu si určitě vybere. Můžete zde zakoupit vodoměry značky Residia Jet pro teplou i studenou vodu. Aktuální ceníky jsou pro Vás k dispozici ke stažení níže.


Vodoměr umožňuje samoaktivaci dálkových odečtů, tzn. Rádiový systém slouží pro pohodlné a bezpečné odečítání měřidel z těžko přístupných míst.

Díky odolné konstrukci a krytí IPjsou připraveny pro nejnáročnější provozní podmínky. Elektronický rádiový modul E-RM pro bytový vodoměr GSD8-RF (B-Meters) Rádiový modul zajišťuje snímání dat ze speciálně upraveného vodoměru a jejich vysílání rádiovým signálem. Náš sortiment zahrnuje pokročilé ultrazvukové vodoměry se 1 neovlivnitelností, vysokou přesností ve všech montážních polohách) a s integrovaným komunikačním modulem pro dálkový odečet.


Bytový vodoměr ENBRA ETW eco představuje ekonomické řešení především pro měření spotřeby studené i teplé vody v bytových domech a administrativních i průmyslových objektech. Pokud Vám můžeme poradit, prosím, kontaktujte nás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky