úterý 28. ledna 2020

Šatny pro zaměstnance

Naše osvědčené řadové šatní skříňky úspěšně nahrazují šatnové klece. Trojsříňky a dvojskříňky vyrábíme z laminovaných nábytkových desek v pastelových barvách nebo v dezénech dřeva. Spolu s kovovou podnoží tvoří vzhledný a pevný celek. Předmětem zakázky je provedení stavebních úprav objektu na pozemku parc.


Polička (v areálu Poličské nemocnice) v rozsahu stanoveném projektovými dokumentacemi s názvem „ Šatny a hygienické zázemí pro zaměstnance “ a „Řešení únikových cest a nástupních ploch“ zpracovanou Ing.

Předmět plnění: - rekonstrukce vnitřních prostor na šatny pro zaměstnance - stavební úpravy se dotýkají vestavby šatny zaměstnanců (žen) vč. WC do prostoru původně užívaného jako chodba a sklad inkontinenčních pomůcek v přízemí domu - dále dojde k celkové opravě stávající koupelny klientů rovněž v přízemí domu - navržené úpravy. Neberte proto nábytek pro zaměstnance na lehkou váhu. Nejen že se v pohodlném prostředí lépe pracuje, ale pokud do kanceláří vstoupí zákazník, měl by okamžitě vidět, že se jedná o profesionální společnost. V naší nabídce najdete veškerý potřebný nábytek pro zaměstnance.


Pro zaměstnance , kteří si při práci silně znečistí obuv, se umisťuje před vstupem do šatny vhodné zařízení k jejímu očištění a umytí. Pracovní kancelářské stoly.

Podlahy šaten musí být snadno. Praha Vybíráte šatní skříňky pro své zaměstnance , vlastníte fitness centrum v Praze nebo jinde nebo například uvažujete o rekonstrukci šatny svého sportovního klubu? Uzamykání cylindrickým zámkem se dvěma klíči, nebo otočným zámkem pro visací zámek.


V každém oddílu je ohyb zabraňující vtlačení dveří dovnitř skříně a vypáčení zámku. Podle mě by neměly být společné šatny pro ženy a muže, to můžete mít společné i sprchy a toalety. To vás přece nemůzou donutit aby byly společné.


Není vás víc aby jste se mohli nějak ohradit? Chodby Třídy Herny Koupelny Interiéry u lékařů Čekárny Dětská centra Ordinace Nemocnice Fasády MŠ a ZŠ Malby na fasády. Dětské pokoje v novém e-shopu. Potřebujete pro své zaměstnance mobilní zázemí, ve kterém by se mohli převléct, na chvilku se posadit, dát si svačinu, opláchnout se?


Doporučujeme vám mobilní šatny. Naše vitaminové balíčky jsou určeny pro zaměstnance firem, státních institucí, organizací, pro sportovní kolektivy, apod. Má zaměstnavatel povinnost vybavit zaměstnance rouškou?


Chystáte se vybavit šatny pro zaměstnance kovovými šatními skříňkami či boxy? Připravili jsme pro Vás ucelený přehled našeho sortimentu z oblasti vybavení dílen a šaten.

Ke stažení jsou k dispozici PDF katalogy ve dvou variantách - pro prohlížení na monitoru a varianta pro tisk (větší velikost souboru). Vybavení šatny pro zaměstnance Prodám z důvodu rušení firmy vybavení šatny , viz. Nábytek je v Ostravě Přívoze. V reakci na nejnovější vývoj v souvislosti s nákazou koronaviru a onemocněním COVID-aktualizuje fakulta pokyny pro studenty a zaměstnance. Průběžně doplňujeme informace z rektorátu UK.


Sekce pro podporu distanční výuky má vlastní stránky včetně samostatného kanálu aktualit zde. Pravidla pro ošetřovné se od března po celou dobu platnosti mimořádných opatření přijatých v souvislosti s COVID-mění. Nově mají rodiče nárok na ošetřovné po celou dobu uzavření školských a dalších dětských zařízení, ale i některých sociálních služeb pro hendikepované. Praktické plastové značky s natištěným obrázkem jsou vhodné k umístění na dveře do šaten a tříd. Lehké cedulky jsou vyrobeny z tvrdého plastu, ze zadní strany jsou podlepené oboustrannou lepicí páskou k snadnému připevnění na dveře.


Ošetřovné, nebo překážka v práci na straně zaměstnavatele? Na základě čtenářského podnětu server Podnikatel. Pro kancelářské, zaměstnanecké a sociální prostory máme velký počet možností vybavení.


Atraktivní vzhled společně s funkčností získáte díky našim různým druhům zasklení. Dobry den, prosim Vas poradte mi jake hygienicke predpisy a dezinfekce musim splnovat kdyz si budu chtit otevrit provozovnu pedikury. A jestli muzete poradit vhodny sterilizator na nastroje a kde se da koupit. Pro hromadné sprchy a umývárny a související šatny se doporučuje navrhnout větrání nucené. Tato tabulka obsahuje požadavky na výměnu pro tři druhy místností: Umývárny a záchodové.


Představujeme Vám ukázky nejnovějších realizací vybavení dílen, průmyslových hal, skladů i vybavení šaten pro zaměstnance , studenty a žáky. Týká se i zařízení, která před zahájením povinné školní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky