pátek 10. ledna 2020

Regulátor tlaku vzduchu ke kompresoru

Naleznete zde jak olejové kompresory, tak bezolejové kompresory, bohatý výběr značkového příslušenství a náhradních dílů a široký sortiment nářadí. Na výběr je z velké škály regulátorů - liší se dle maximálního vstupního tlaku , pracovním tlakem, samozřejmě také dle. Stlačený vzduch z kompresoru je někdy třeba regulovat a filtrovat - ať už regulátory, filtry nebo sušičkami vzduchu. To především k odstranění nečistot a kondenzátu. Robustní ocelové tělo s lakovaným povrchem.


Plastový ovládací kolík s možností aretace, kontramatka pro připevnění do panelu.

Redukční ventil na stlačený vzduch, redukčák pro tlakový vzduch ,redukčák ke kompresoru , regulátor tlakového vzduchu. Speciálně pro využití v řemeslných dílnách. Tlakový spínač ke kompresoru s integrovaným regulátorem tlaku vzduchu.


Tento tlakový spínač je určený do maximálního tlaku bar. Levný kvalitní tlakový spínač. Zařízení nalézá uplatnění při používání pneumatického nářadí s požadavkem na.


Kup teď 7Kč s dopravou 8Kč. Regulátor ke kompresoru.

Nádrž, l kompresorov. Snižuje tlak a udržuje konstantní pracovní tlak v pneumatickém systému. Ovladač s dorazem umožňuje přesné nastavení požadovaného výstupního tlaku. S ohledem na velké množství objednávek,e-mailových dotazů a telefonátů, může docházet menšímu prodlení v doručení objednávek, stejně tak ke zpoždění reakcí na Vaše dotazy. Zařízení umožňuje regulovat tlak vzduchu , odstranit zkondenzovanou vlhkost ze vzduchu a přidávat pneumatický olej do proudu stlačeného vzduchu ve formě mlhy.


Funkce odlehčovacího ventilu kompresoru. Samotný odlehčovací ventil je na druhém. Plyn ve svařovací pistoli (migomat, TIG) musí mít. Aby se předešlo tvorbě přílišného množství kondenzátu, dbejte na to, aby regulátor vstupního tlaku byl namontován co nejblíže ke kompresoru nebo k nádrži stlačeného vzduchu.


Filtry, regulátory tlaku , mazací jednotky do kompresorů Fiac. Tlakový regulátor s manometrem a poloautomatickou drenážní jednotkou kondenzátu. Pohyb pístu dolů nasává vzduch, pohyb pístu nahoru ho vytláčí do vzdušníku, tlakové nádoby kompresoru. Tam se přívodem vzduchu vytváří přetlak, který po dosažení určité hodnoty kompresor vypne. Jakmile se ze vzdušníku odebere určité množství vzduchu a dojde k poklesu tlaku o danou hodnotu, kompresor se opět zapne.


Redukční ventil jako přímo řízený proporcionální regulátor bez další pomocné energie, je vhodný pro snížení a regulaci vstupního tlaku na nižší, požadovaný, výstupní tlak. Výstupní tlak je regulován, tzn. Pro použití v oblasti regulace vodních par.


Součástí je filtr vzduchu a manometr.

Zajistí čistý, suchý a regulovaný vzduch. MPa), nádobka na kondenzát 90ml, max. Vypuštění chladiva v systému klimatizace. Skladem 8Kč bez DPH. Tlaková hadice ke kompresoru PE 10m 8x12mm, Tagred TA113.


Komplexní filtrační jednotka s regulátorem tlaku a maznice, přináší větší kontrolu nad kvalitou vzduchu vycházejícího z kompresoru. Odlučovač vody, čistí vzduch od vlhkostí a jakýchkoliv olejů a pevných částic. Příslušenství ke kompresorům.


Pro kompresory dodáváme také potřebné příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky