pátek 24. ledna 2020

Prodám plynový zářič

Tepelný zářič je vybaven piezzoelektrickým zapalováním a bezpečnostním systémem, který automaticky odpojí přívod plynu v případe, že by došlo k převrhnutí přístroje nebo k zhasnutí plamen. Elegantní plynový zářič v nerezovém provedení krásně doplní svým designem váš venkovní prostor a zajistí v něm příjemnou teplotu vzduchu. KVALITNÍ NĚMECKÉ PLYNOVÉ A ELEKTRICKÉ ZÁŘIČE. Zahradní tepelný plynový zářič polyratanový 5-kW Venkovní propan - butanové zahradní topidlo, ratanový ohřívač pro zpříjemnění a prodloužení Vašich párty během chladných večerů či dnů ve venkovním. Jsme výhradní dovozce tradiční německé značky ENDERS pro ČR, provádíme záruční i pozáruční servis, prodáváme náhradní díly k plynovým zářičům i elektrickým topidlům značky Enders.


Vážení zákazníci, vážení obchodní partneři,s odvoláním na usnesení vlády ze dne 15. Chcete si užívat pohodlí vaší terasy či zahrady i za chladných podzimních dní? Pokud hledáte vhodný doplněk do studených zimních večerů na vašem balkoně či terase, pak je pro Vás jasnou volbou plynový zářič s designem ratanu či ve tvaru pyramidy.


Plynové topidlo MEVA Pyra. Jedná se o vysoce kvalitní designově moderní plynový zářič , jehož teplotu uvítá každý milovník sezení na terase či zahradě. Venkovní tepelný zářič , volně stojící s možností uchycení do pevného podkladu. Výborný pro zvýšení tepelné pohody za chladného počasí ve venkovním prostředí ? Zahradní plynový sálač Enders ELEGANCE (Cosystand) je plynové topidlo s hořákem z nerez oceli.


Tepelný plynový zářič Enders ELEGANCE je správná volba pro ty, kteří preferují dobrý poměr mezi cenou a výkonem. Obsluha topidla je snadná a design rozhodně neurazí. Informace o konverzích a nákupním chování používáme anonymně k analytickým účelům pro zlepšení služeb pro Vás zákazníky.


Volně stojící, venkovní tepelný zářič je výborný pro zvýšení tepelné pohody za chladného počasí ve venkovním prostředí. Pohled na otevřený plamen chráněný trubicí z křemíkového skla zpříjemní pobyt na terase, otevřených altáncích, pergolách i. Obsah: Nonivamid (technický pepř) - mg v jedné nábojce. Určeno pro plynové pistole cal. KARMA BETA COMFORT 02.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Perfektní kvalita, skvělá cena! Zvolte internetový obchod Časžít. Pokud máte rádi všechno hezky na jednom místě, určitě oceníte šíři naší nabídky. Možnost využití jako terasový plynový ohřívač, venkovní propan butanové zahradní topidlo, venkovní zářič a používá se pouze na volném prostranství. Uvedená cena je bez DPH.


Campingas, použitý zářič je včetně propojovací hadice a regulátoru Zářič prodáváme bez PB bomby Zářič nám zůstal při vyklízení nemovitosti. CAMPINGAZ SUNFORCE ADVANTAGE DELUXE s přísl. V karavanu je dodělaný provoz na baterii s nabíječkou - trakční baterii přidám, plynový crash senzor, připojení na vodovodní řád včetně nádrže, rezervní kolo, marky. Termo návlek R-SPEKT je výhradně určen pro uložení 5kg propan-butanové láhve standardní velikosti o přibližných rozměrech 480×235mm.


Prodám terasový plynový zářič zn. Původní cena bez plynové lahve tis. Kotel plně funkční, pravidelný servis. W odkouření 13cm dohoda jistá.


Přenosný plynový zářič sestává z plynového hořáku umístěného v ohnisku kovového reflektoru. Výkon zářiče je cca kW při povozním přetlaku cca MPa. Spaliny ze zářiče odcházejí do prostoru, v němž je zářič umístěn, a zářič proto není vhodný pro dlouhodobý.


Provedení černá - dřevo, perfektní stav. Kvalitní nerezové tělo a hliníkový reflektor zajišťují spolehlivý provoz a velmi de. Gril je jeden rok starý,vč.


Ke grilu přidám zdarma 10kg plynovou láhev a tlakový ventil který při koupi grilu není součást.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky