středa 8. ledna 2020

Pt32 gst návod

Je vhodný ke všem kotlům, které vyžadují bezpotencionální (beznapěťové) spínací kontakty (např. plynové kotle, elektro - kotle, oběhová čerpadla, termoelektrické pohony nebo klimatizační jednotky). Krátkou SMS je umožné např. Inteligentní termostat s možností dálkového ovládání pomocí mobilního telefonu. Je vhodný ku všetkým kotlom, ktoré vyžadujú bezpotencionálne (beznapäťové) spínacie kontakty (napr. plynové kotly, elektro - kotle, obehové čerpadlá, termoelektrické pohony alebo klimatizačné jednotky).


Na stránce neleznete návody a manuály na Elektrobock v českém jazyce ke stažení zdarma ve formátu pdf. Společnost ELEKTROBOCK CZ s.

Vám šetří energii celého domu. Součástí termostatu jsou dvě zařízení, regulátor teploty a GSM modul, které vzájemně spolupracují a zvyšují tak komfort ovládání topného systému. Aplikace PT32GST slouží pro dálkové ovládání pokojových termostatů od firmy ELEKTROBOCK CZ.


Je určena pro typy: PT( GST ), BPT(ve spojení s GST1) Aplikace automaticky generuje SMS, které jsou posílány na číslo SIM karty vložené do termostatu (popř.modulu GST1). Zapněte hlavní jistič a otestujte správné zapojení termostatu viz str. Při prvním zapnutí (nebo resetu) se na termostatu objeví nápis “ NASTAVTE HOdINY “, “ ZAdEJTE PIN “ nastavte aktuální čas a den podle instrukcí na str. Application PT32GST is used for GSM remote control of thermostats made by ELEKTROBOCK CZ.


Designed for thermostat: PT( GST ), BPT32( GST ), BPT(connected with GST1) The Application automatically generates an SMS that are sent to a number of the SIM card inserted into the thermostat (ev.GSM module GST1).

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na stránke nájdete návody a manuály na Termostaty - Elektrobock v českom jazyku na stiahnutie zdarma vo formáte pdf.


Novinkou je PID regulace. PT gst najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Here you can download and print out user manuals for Bosch power tools, not only for current tools but also for tools that are no longer available on the market. To find the right user manual, simply enter the part number of your tool (located on the nameplate). Po příjezdu do objektu je možné upravovat teplotu přímo na termostatu, podle vlastní potřeby. Návod na vyrobení vlastní ústenky naleznete zde.


Zvládněte vše s přehledem na naší speciální stránce Vytvořili jsme pro krizové období speciální stránku, na které naleznete užitečné tipy na produkty, které by se doma při karanténě mohly šiknout. Termostat Elektrobock BTGST je vysoce univerzálním zařízením, které najde svoje uplatnění při regulaci teploty v domácnostech, kancelářích i menších dílnách. CS3-Multifunkční časový spínač Elektrobock.


Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Dvě zařízení v jednom výrobku! Termostat se zabudovaným GSM modulem. Stačí vložit SIM kartu a začít regulovat teplotu domu na dálku mobilním telefonem. Zapnite hlavný istič a otestujte správne zapojenie termostatu, pozri str.


PTje inteligentní prostorový digitální termostat s podsvíceným displejem vhodný ke všem kotlům, které vyžadují bezpotencionální (beznapěťové) spínací kontakty (např. plynové kotle, elektro - kotle, oběhová čerpadla, termoelektrické pohony nebo klimatizační jednotky). PTGST - Prostorový termostat s GSM modulem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky