čtvrtek 1. prosince 2016

Profesionální úklidové prostředky praha

U nás najdete profi úklidové a čisticí prostředky pro perfektní a snadný úklid u vás doma, v kanceláři i výrobních prostorách. Profesionální přípravky pro profesionální úklid. Vzhledem k tomu, že naše pracovníky pravidelně školíme a pečlivě je připravujeme na všechny úklidové akce, jsme schopni zajistit v lokalitě Praha úklid na té nejvyšší úrovni.


Praze nás samozřejmě nijak. Zavítejte do našeho království úklidové techniky!

Máme pro vás mycí a úklidové prostředky , domácí i průmyslové vysavače , úklidové vozíky a další zboží. Zajišťujeme servis úklidové techniky a dodáváme náhradní díly. Pořiďte si u nás vše potřebné pro dokonalý úklid a čistotu ve vašich prostorách!


Jejich zkušenosti a dlouhodobá praxe v oblasti úklidu. Jedná se o profesionální úklid domácností, kanceláří, společným prostor, průmyslových hal, objektů a garáží. Používáme úklidové prostředky a chemii, která je ekologicky odbouratelná a určená pro alergiky i astmatiky.


Suché čištění koberců a hladkých podlah provádíme za pomocí vysavačů s hepa filtrem a pro mokré čištění koberců a čalounění disponujeme špičkovými extraktory značky Kärcher.

Celý náš tým Úklid domácností Praha je složen výhradně z. Mycí prostředky pro profesionální úklid velkoplošných prostor i kanceláří, dávkovače, aplikační láhve. Na čištění koberců a textilií extraktory a kobercové automaty. Určen pro každodenní mytí a čištění koupelen a sanitárního zařízení.


Přípravek k okamžitému použití. Má antibakteriální účinky a odstraňuje mikroorganismy. Vítejte u profi úklidové firmy Potřebujete úklid kancelářských prostor? To a mnoho dalších úklidových činností, včetně jednorázových úklidů, vám vyřeší naše profesionální úklidová firma! V nabídce najdete i ochranné pomůcky, dávkovače a zásobníky nebo širokou nabídku odpadkových košů a pytlů.


Nabízíme prodej a servis čisticí a úklidové techniky LAVOR a KEVAC tz. Nejčastěji pro své klienty zajišťujeme profesionální úklidové služby v domácnosti. Na přání zákazníka zajišťujeme pravidelný, generální i občasný úklid domácností, které zahrnuje také čištění koberců a čalounění, mytí oken, praní a žehlení prádla, čištění fasád i úklid před domem. Jsme úklidová firma poskytující vysoce kvalitní služby. Důkazem je více jak 2spokojených klientů.


Portfolio námi nabízených služeb je velmi široké a jsme připraveni vyhovět jakýmkoliv požadavkům našich klientů.

Naše úklidové centrum se specializuje na komplexní úklidové služby. Kromě běžných úklidových prostředků do kanceláří a domácností, v Inpap nabízíme i profesionální úklidové prostředky pro hotely, restaurace či autodílny. V naší nabídce naleznete čisticí prostředky na různé povrchy a znečištění. Vybere si každý, ať už se jedná o malou domácnost nebo hotelový komplex.


Přijďte se podívat do našeho showroomu, ale nezapomeňte si předem domluvit schůzku! K dispozici Vám bude vyškolený tým, který zodpoví Vaše otázky a seznámí Vás s nejmenšími detaily ohledně gastro obalů. Prachové vysavače, Vysavače s motorovým kartáčem, Vysava. SUNEXCLEAN - velkoobchod pro profesionální úklid a gastro Plzeň Úklidové stroje, vysavače, čistící prostředky , zásobníky a dávkovače.


Kosmetiku a úklidové prostředky nepřeprodáváme, ale vyrábíme. Díky tomu si můžeme dovolit snížit ceny tak, aby byly atraktivní jak pro velkoodběratele, tak pro koncové zákazníky. Objevte i vy všechny výhody českých výrobků Union Cosmetic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky