pondělí 11. září 2017

Atmos kompresory

Atmos Chrást - výrobce kompresorů. Tradice: více než let jsme výrobcem kompresorů. Vyrábíme šroubové kompresory pro použití v celém spektru průmyslových odvětví. Součástí našeho výrobního sortimentu jsou kompresory pojízdné, elektrické stacionární, lokomotivní či kompresory na přání zákazníka.


Tradition: thanks to our development department we have our own technologies and we design and construct our own air-ends.

Prodej, záruční a pozáruční servis kompresorů ATMOS. Dystrybucja, serwis i sprzedaż kompresorów i sprężarek: tłokowych, śrubowych i spalinowych. Všechny kompresory jsou dostupné v provedení s frekvenčním měničem a volitelně i integrovanou. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Litinový základ je srdcem této řady, která je osazena veškerým příslušenstvím, jako jsou chladiče, fitinky, pojistné ventily a manometry.


Perfect doporučujeme pro menší, až středně velké průmyslové podniky nebo řemeslné provozy. AIR kompresory - predaj a servis piestových a skrutkových kompresorov, rozvody stlačeného vzduchu, príslušenstvo. Výhodou hořáku je automatické zapalování paliva pomocí žhavící spirály, které zajišťují komfort topení a minimální obsluhu.

Nejčastěji jsou zastoupeny pístové olejové kompresory , výjimečně pístové kompresory bezolejové či odhlučněné varianty. Vypracovanie cenovej ponuky na kompresory podľa Vašej požiadavky. Porovnanie cien viacerých výrobcov kompresorov.


ATMOS kompresory na kompresory - info. Predĺžená záruka na skrutkové kompresory až na rokov. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Od ponad lat produkujemy sprężarki śrubowe dla różnych gałęzi przemysłu, takich jak budownictwo czy energetyka. W naszej ofercie posiadamy kompresory śrubowe elektryczne i spalinowe, kompresory jezdne, sprężarki tłokowe, generatory prądotwórcze. Vyrábí šroubové kompresory do různých průmyslových odvětví jako je stavebnictví či energetika. Kompresory značky Atmos.


Jsou to pojízdné, elektrické, lokomotivní, kompresory na přání zákazníka a také generátory a pístové kompresory. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Revize tlakových nádob Revize tlakových nádob stabilních. Povinnost provádět revize v daných periodách určuje provozovateli vyhláška č.

Navíc vám zajistíme i dodávku podpůrných systémů, bez kterých se vaše výroba neobejde. Jsme autorizované středisko společnosti Atlas Copco pro stacionární kompresory a společnosti DOOSAN pro pojízdné kompresory. Společnost SURFIN Technology s. Průmyslová tradice je základním prvkem, na kterém stavíme. Strojírenská výroba v naší továrně probíhá již více než 1let.


Vlastní ruční výroba kompresorů v ČR. DEEP CLEANING The Nastiest Car Ever! Complete Disaster Full Interior Car Detailing Transformation! Nový majitel, firma Liška a Kraus kompresory , s. Jak to funguje naše nabídka dorovnání ceny?


V případě, že někde jinde na webu najdete výhodnější cenu za stejný produkt (stejný typ, výkon a parametry), nabídneme dorovnání na tu samou cenu a přidáme ještě malý dárek!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky