středa 6. září 2017

Se psem na raft

Na výstavu potřebujete výstavní vodítko, misky a útočiště pro pejska. Záleží i na vašem vzhledu. Jakožto psovod máte i vy podíl na tom, jakým dojmem působíte na rozhodčí. Proto byste měli zvolit důstojné, ale především pohodlné oblečení, ve kterém se budete cítit příjemně a uvolněně. Lidé se nás často ptají, zda může pes do raftu či jiné nafukovací lodě.


Pokud vydrží v klidu ležet nebo sedět a nebude mít tendenci raft rozkousat, není se psem v raftu problém.

Dejte také pozor, aby pes neměl ostré drápky, mohl by loď protrhnout. I v raftu je mokro a podlážka může být studená nebo naopak rozpálená. SE PSEM NA SNĚŽKU - PUSTILI NÁS LANOVKOU SE DVĚMA AST? Unsubscribe from Gentle BEAST?


Co si nezapomenout, když cestujete se psem , jak pejska na cesty pojistit a proč mít na všem psí známku. Zapomněli jsme na něco? Napište nám do komentářů. Jak cvičit se psem v klidu domova?


Jak rozvíjet jeho motoriku?

Co vám přinese cvičení na balančních pomůckách i do jiných kynologických disciplín? V čem se vám to bude hodit v. Koupit se dají ještě další autodoplňky, které usnadňují cestování se psem. Například nafukovací výplně mezi zadní a přední sedačky. Ty stejně jako autodeka zabrání pádu psa ze sedačky při prudkém brzdění. Některé výplně jsou tunelové a volný prostor lze tedy využít pro převoz drobných věcí.


Okružní stezka začíná i končí na železniční zastávce Petrov u Prahy. Do Petrova můžete i se psem dorazit Posázavským pacifikem – jednou z nejkrásnějších lokálek, které vyjíždí z Braníku a končí v Čerčanech. Na stezce můžete vidět Pikovickou jehlu nebo Klimentovu a Raisovu vyhlídku. Hlavně v teplých dnech. Na portálu DOVOLENÁ SE PSEM Vám již desátým rokem nabízíme možnost si vyhledat a rezervovat soukromé ubytování v rekreačním domě či apartmánu v Česku, na Slovensku, a také v nejžádanějších evropských destinacích, které jsou ideálním místem pro pobyt u moře se pseChorvatsko, Itálie, Francie a Španělsko.


Náhledy nejnovějších výletů na úvodní stránce jsou nyní lépe viditelné a větší. Dnes oficiálně spouštíme projekt Výlet se psem , těšíme se na vaše reakce! Jak psa připravit na trénink, co mu pořídit a co očekávat, se dozvíte hned teď. Začít běhat se psem můžete kdykoliv.


Běh se psem neboli canicross má ale svá „nepsaná pravidla“ – jsou to spíše tipy, jak si tento sport užít ve dvou, nezranit se a efektivně zlepšovat své výsledky. Než začnete běhat se psem. Se zdatným pejskem se můžete bez problému vydat i vysoko do hor.

Předem si však zjistěte, zda na trase nenatrefíte na žebříky. Každý, kdo chodí se psem po horách, moc dobře ví, že každou túru je třeba poctivě naplánovat. Se psem pod stanem Stanování má obrovské kouzlo. Ať už vyrazíte do přírody na hike nebo třeba užít si pár dnů k řece do kempu, je to skvělý způsob, jak načerpat novou energii.


Postroj na psa pro stopování. Vhodné je používat daný postroj pouze ke stopování. Pes si následně nasazení. Přečtěte si víc: Jak po Evropě cestovat se psem , kočkou nebo fretkou.


Ubytování se psem na Pálavě – nabídek. Přímé kontakty, konkrétní ceny, přesné GPS souřadnice, recenze ubytování. Pak jste tu vážení milovníci pejsků správně.


Ať plánujete dovolenou u vody, na samotě nebo na horách, u nás si vždy vyberete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky