středa 13. září 2017

Topná spirála do radiátoru

V této části najdete topná tělesa do radiátorů a topných žebříků. Trubková topná tělesa do radiátorů a topných žebříků slouží k ohřevu topné vody v radiátorech a topných žebřících a mají zabudované omezovač teploty. Různé topné programy umožňují pravidelné spouštění topné tyče a tím možnost vyhřát si koupelnu například na ranní vstávání nebo pouze v případě, že. Pro přitápění mimo topnou sezonu je možné tato topná tělesa regulovat pomocí zásuvkových prostorových termostatů TZ a TZT 63. Topná tělesa typu TT jsou vybavena termostatem integrovaným.


Elektrická topná spirála je příslušenství pro pohodlné vytápění udírny.

Odpadá tak nutnost přikládání dřeva a kontroly správné teploty v udírně. Pro uzení se používají navlhčené piliny nebo štěpka. Ty se vloží do misky a položí na spirálu. Spirála zajistí zapálení pilin a ty pomalým prohoříváním. Níže jsou elektrické spirály bez termostatu (zařízení na nastavení teploty), ten třeba objednat zvlášť a vkladá se do elektrické zásuvky, na displeji můžete nastavovat teplotu zopnutí a vypnutí spirály.


Výhodou níže uvedených spirál je malý rozměr, který neruší design radiátoru. Kvalitní topné tyče do radiátorů v akci. Skladem ihned k dispozici.


Rychlá a bezpečná doprava.

VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na topení. Topná spirála je srdce našich elektrických udíren.


Postará se o vyhřátí udírny, integrovaný termostat ji včas zastaví na zvolené teplotě a zároveň také podpaluje udící piliny v misce a vyvíjí tak kouř pro uzení. Náhradní tyčová topná tělesa do elektrických ohřívačů vody AEG, DZD Dražice, Elektolux, Gorenje, Hlavačka a Čech, Tatramat, Wterm a dalších bojlerů. Vysvětlivky k označení zboží.


IMPULS Topná elektrická spirála IMP – 01R. Na spirálu se umístí miska s pilinami s přísadou různých bylinek. Obsahuje jednofázový termostat firmy COTHERM s možností nastavení spínání v oblasti 5-stupňů Celsia a obsahující.


Do naší nabídky jsme přidali kvalitní retro koupelnové radiátory, které dovážíme z Velké Británie. Retro otopné žebříky jsou v poslední době velmi oblíbené, vytvářejí totiž v koupelně dojem elegance a vkusu. Liší se materiálem, typem závitu a typem hlavice. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM.


Elektrické topné těleso slouží jako základ pro samostatné přímotopné vytápění. Regulus Z-ZT 6- Topné těleso elektrické ( topná tyč) do koupelnového radiátoru - žebříku - 600W. Topná tyč je v provedení chrom, metalická stříbrná a bílý lak. Vhodné typy naleznete v příslušenství.


Pokud je otopné těleso vytápěno pouze elektricky, je nutno dokoupit.

Vážení zákazníci, PROVOZ NAŠEHO OBCHODU PROBÍHÁ BEZ OMEZENÍ, JEN NENÍ MOŽNÉ VYZVEDÁVAT ZBOŽÍ PŘÍMO VE SKLADU. TOPNÁ TĚLESA DO SPOTŘEBIČŮ PRO DOMÁCNOST. Kontaktní osoba: Jaroslava Růžičková - Z ákaznický servis tel.


Ohřev vody a podobných kapalin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky