středa 20. září 2017

Kotel ferroli na pelety

SK Dovozca, distribútor a servisná spoločnosť kotlovej a klimatizačnej techniky FERROLI pre Slovensko. Ako výhradný zástupca značky Ferroli pre Slovensko, zabezpečujeme záručný a pozáručný servis, maloobcho veľkoobcho skladovanie a distribúciu kotlovej techniky, ohrievačov vody, tepelných čerpadiel a náhradných dielov. Oprava hořáku na pelety Ferroli SUN P7.


Jakékoliv havárie či poruchy na zařízení, které je aktivně využíváno, se každý obává. Když začíná zima a zjistíte, že máte nefunkční hořák, přestává všechna sranda.

Spotřeba pelet - hořák na pelety Ferroli SUN P7. Je to podobné jako s autem. Výrobce vozu udává spotřebu paliva ve městě, mimo město, průměrnou spotřebu,. Kvalitní převedení Vám zaručí bezproblémový chod kotle v domácnosti. Kondenzační kotle FERROLI Vám Garantují let záruku.


Ke každému kotli máte Zdarma Magnetický filtr Salus MD 34. OBĚHOVÁ ČERPADLA FERROLI.

SUN PELLET - litinový kotel na pelety. S uhlím se to nedá porovnat. Oblíbeným typem zdroje vytápění je kotel na pelety nebo kombinovaný kotel na dřevo a pelety. Kotle a kamna na pelety. Současný trend ve spalování pelet a biomasy je jasný – poskytnout uživateli maximální komfort, tj.


Někdy se setkáváme s obavami zákazníků, že nebudou. Jedinečnou kvalitou a nízkými provozními náklady splňují kotle. Zákaznický servis Registrace výrobku Ferroli Servisní síť. VYSOCE ÚČINNÝ, AUTOMATICKÝ KOTEL NA PELETY.


V ceně kotle je zahrnuto těleso, hořák Ferroli SUN P7N, zásobník na 2kg pelet a podavací šnek. Určen pro vytápěnou plochu - 2m2. Jmenovitý výkon tělesa kW.


Hořák Ferroli SUN P7N se vzdušným čištěním. Menší kotel na pelety – COMPACT. Výkonný automatický teplovodní kotel na pelety je vhodný do menších prostorů a nevyžaduje tak žádnou samostatnou místnost nebo kotelnu.

Můžete jej umístit třeba na chodbu nebo pod schody. S možnosťou prestavby na peletkový kotol. Kvalitný, malých rozmerov, ľahký, s vysokou účinnosťou. Spaľovacia komora navrhnutá pre spaľovanie aj veľkých polien.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Doporučujeme pelety z peletárny v Želatovicích.


Nakoupíte pelety za super cenu přímo u výrobce. Mají na výběr levnější pelety s kůrou vhodné pro retortový hořák i vysoce kvalitní pelety bez kůry a jakýchkoliv přísad vhodné pro hořáky Ferroli. Dřevěné pelety jsou čím dál oblíbenějším zdrojem tepla nejen díky relativně nízké ceně, ale také nízké ekologické zátěži. Automatické kotle na pelety představují obnovitelný zdroj vytápění, který se navíc vyznačuje komfortní obsluhou a snadnou údržbou. Kotel D20P Ekologické a plně automatické kotle na pelety ATMOS.


Jsou konstruovány pro dokonalé spalování pelet, tak že do levé či pravé strany kotle , podle potřeby zákazníka, je zabudován hořák na pelety , který si plně automaticky, za pomocí šnekového dopravníku odebírá pelety ze zásobníku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky