úterý 19. září 2017

Sakal výměník

Sprchový výměník NELA je finalistou v soutěži E. Specialista na ÚSPORY energií REKUPERACÍ odpadní VODY Profesionální řešení Vašich úspor energií. SAKAL technologie pro úspory energi. Při montáži dbejte pokynů v návodu.


Běžných povlaků, které. Výměník je protiproudý, to zn. Dále nově přidáváme 1x balení čistícího bakteriálního prostředku Free-Line společně s návodem na jeho použití, který doporučujeme pro údržbu a čištění sprchového výměníku.


Toto balení vystačí na dvě čistící procedury v. Koncem tohoto roku jsme na trh uvedli naprostou novinku – úsporný sprchový výměník NELA. Jedná se již o druhou verzi úspěšného malého koupelnového výměníků, vyhledávaného pro své ekonomické a zároveň ekologické parametry. Ať již uvažujete o rekonstrukci svého bydlení, či novostavbě, sprchový výměník NELA by. Dům hotelového typu v Praze Ve Smečkách. Slouží k přímé rekuperaci odpadní vody ze cca pokojů.


Tady je jedna z nich: Peter J. I have very good experiences from using NELA and we are very happy with this. Současnou nabídku tvoří velikostních typů. Nejmenší výměník je určen pro zabudování přímo pod sprchovou vaničku, kde se předehřevem studené vody ušetří asi energie. Konstrukčně jsou všechny výměníky tvořeny plochou absorbční deskou, po které proudí. Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů.


Nahrávejte, sdílejte a stahujte zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí. Stejné množství vody se bude předehřívat.


Vyrábíme zařízení na rekuperaci, zpětného získávání tepla z odpadní vody pro domácí (sprchový výměník NELA) i průmyslové využití, bez nutnosti filtrace odpadní vody. Z této teplé vody použijeme pro vlastní sprchování asi 5°C, to je necelých. Zbytek vody teplé kolem 35°C končí bez využití v kanálu. To znamená, že vyhazujeme. Při dnešních cenách energie to není částka zanedbatelná.


Dalším jeho neméně důležitým přínosem je to, že uděláme i něco prospěšného pro životní prostředí. Rekuperační výměník tepla „DFX pipe“ lze umístit na každou ze svislých stoupaček šedé vody nebo v přízemí objektu svést všechny svody do jednoho a umístit DFX na ležaté potrubí. Sakal - Technogie pro úsporu energií. Tím je garantováno větší množství předané energie šedou vodou (větší četnost). Podle prostorových možností se sprchový výměník instaluje přímo pod sprchovou vaničku nebo do její blízkosti.


Předehřátá studená voda pak dále putuje do termostatické baterie. Zde se místo studené vody mísí voda vlažná s horkou, klasicky ohřátou. Potřeba horké vody tímto klesá až o. Odpadní voda odtékající ze sprchy prochází výměníkem, kde předá teplo studené vodě, která putuje buď přímo do sprchové baterie nebo do boileru.


Ochlazená odpadní voda teče dál volně do kanalizace. Popis: Pro omezení průtoku vody ve sprchových bateriích je také možno použít tzv. Ten je možno upravit dle potřeby viz. V první části jsou popsány základní možnosti místního zpětného získávání tepla (rekuperace) používané zejména ve sprchách nebo sprchových koutech.


Teoretický rozbor účinnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky