čtvrtek 28. září 2017

Žáruvzdorné izolační desky

Materiál neobsahuje azbest a organické látky. RUVZDORNÉ IZOLAČNÍ DESKY (DO TOPENIŠTĚ I NA OBESTAVBU KRBU) ŽÁRUVZDORNÉ IZOLAČNÍ DESKY. Desky pro požární bezpeč. Splashback - Obkladové. Odizolujte svůj krb snadno a naprosto bezpečně!


Pokud řešíte krbovou obestavbu, řešíte jistě i správnou tepelnou izolaci.

K izolaci topného tělesa se nejlépe hodí tepelně izolační desky. Kvalitní desky v sobě spojují ideální kombinaci izolačních a mechanických vlastností. Měly by být pevné, aby zajistily pot. Plánujete si doma postavit nový krb či kachlová kamna a nevíte, jaký materiál zvolit? Díky souboru unikátních vlastností jsou pro vás nejlepší volbou izolační desky Silca.


Jsou totiž opravdu pevné a zároveň lehké, tudíž s nimi můžete snadno manipulovat. Silca deska se vyznačuje nízkou prašností a je vysoce odolná. Tradiční a dlouholetý výrobce kuchyňských dvířek a deskových materiálů.

Nabídka desek zahrnuje protipožární, nehořlavé a žáruvzdorné materiály Grenamat, Grenaisol a Grenaboar MDF desky s vysokým leskem a hlubokým matem Grenagloss a foliované desky FFB (kašír). SILCAPAN pro sušičky, až po CALCAST pro hliníkový průmysl a po SILCAL, SILCAFLEX a žáruvzdorné cihly SILCAREF, atd. NEFALIT - Izolační desky.


Jedná se o velice kvalitní a velice oblíbené izolační desky na trhu. GRENAMAT neboli VERMIKULIT jsou izolační žáruvzdorné desky nahrazující šamot. Nová generace žáruvzdorného izolačního materiálu vyrobeného v České republice. Dodáme náhradní sklo pro kamna, žáruvzdorné keramické sklo, těsnění do. Vynikající vlastnosti desek umožňují účinnou izolaci pecí, ohnišť, krbů , kamen.


Zvukově a tepelně izolační desky pro zajištění kročejové a vzduchové neprůzvučnosti plovoucích podlah. Vermikulitové stavebně izolační desky pro krby , kachlová kamna a. Výrobky se dodávají v balení na paletách „Big-bag“ - balení jednoho rozměru na paletě. Izolační desky se používají pro tepelné izolace částí strojů a zařízení, při vyzdívkách hutnických pecí a pánví, rovněž při výrobě těsnění. Všechny naše izolační desky mají vynikající mechanicko-fyzikální parametry, jako je například velmi nízká tepelná vodivost a objemová hmotnost, dostatečná pevnost v tlaku a tahu, zanedbatelná nasákavost, dostatečná tvarová stálost a snadná zpracovatelnost.


Nejprodávanější produkty v kategorii. Samořezný vrut pro izolační desky 70mm. Zápustný samořezný vrut z vysokým stoupáním, délka 70mm. Thermax SF sada 2ks 500.


Kalciumsilikátové desky SKAMOL SUPER pokrývají oblast vysoce lehkých izolačních materiálů s vynikajícími izolačními parametry, vysokou mechanickou pevností a tepelnou odolností.

Ty dnes dodává do celého světa. Nabízíme vám prvotřídní izolační desky silca německé výroby, které vynikají svou pevností, malou prašností a tepelně-izolačními vlastnostmi. Pro kamnáře se živností individuální ceny!


Tepelné izolační desky lze lepit k sobě. Pro lepení desek pro požárně odolné konstrukce. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky