středa 27. září 2017

Kombinovaný bojler dražice okc 200

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Do omezených prostorů lze využít vodorovný bojler OKCV dostupný v levém i pravém provedení. Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm) výrobce zachovává po celou dobu historie výroby pro snadnou výměnu vysloužilých ohřívačů. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Vhodný do prostor s nedostatkem místa.

S objemem 1až 2litrů si v klidu můžete dát společnou sprchu se svojí partnerkou. Vodu ohřeje z 15°C na 65°C za necelých šest hodin. Takže budete mít opravdu každý den teplou sprchu.


OKC je kombinovaný akumulační ohřívač se svislým zavěšením na zeď. Připraví teplou užitkovou vodu v objektech s teplovodním ústředním vytápěním na plyn nebo tuhá paliva v zimním období a ohřev elektrickou energií mimo topnou sezónu s využitím nízkého tarifu elektrické energie (noční proud). Bojler je určen pro svislou montáž. Aplikace Smart bojler Vám umožní přístup k ohřívači vody OKHE SMART prostřednictvím Bluetooth.


Na seznam Přidat na seznam.

Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Ohřev vody zajišťují dva výkonné spirálové. Dražice OKC 2od 38€ - Heureka. Jeho objem činí 2litrů.


Ohřívač OKCV pomocí dodávaných konzolí lze upevnit na zeď nebo je možno připevnit ve vodorovné poloze ke vhodné konstrukci pomocí závěsů( je nutné přiobjednat ). Kombinovaný akumulační ohřívač s vodorovnou pracovní polohou do prostor s nedostatkem místa o objemech 2litrů. Příprava TUV pro objekty s teplovodním ústředním vytápěním na plyn, tuhá paliva v zimním období. Kombinované akumulační ohřívače určené pro zavěšení na zeď o objemech 80- 2litrů. Tento kombinovaný ohřívač vody ( bojler ) vyniká elegantním tvarem a technickou kvalitou. Prodám nový bojler DRAŽICE okc 200.


Vertikální zavěšení na stěnu. Parametry dle štítku na přiložené fotografii. Rozteče kotevních šroubů výrobce zachovává po celou dobu historie výroby pro snadnou.


Cena zboží obsahuje recyklační poplatek dle zákona platný od 1. Horizontálne rozostupy kotvových skrutiek (4mm) výrobca zachováva po celú dobu histórie výroby pre ľahšiu výmenu výslužilých ohrievačov. Je vhodný pro přípravu teplé užitko.

Pripraví teplú úžitkovú vodu v objektoch s teplovodným ústredným vykurovaním na plyn alebo tuhé palivá v zimnom období a ohrev elektrickou energiou mimo vykurovaciu sezónu s využitím nízkeho. Ohrev vody zabezpečujú dva výkonné špirálové výmenníky, ktoré je potrebné napojiť na externý teplovodný zdroje, napríklad plynový kotol a iný alternatívny zdroj. Drazice , OKC OKC OKC OKC OKC OKC 200. Všechno, co potřebuješ, je na dosah jediným kliknutím. Keramické teleso je v dobe ohrevu ovládané termostatom.


Dobrý den mám vytápění na tuhá paliva kotlem atmos ca na něj je napojen kombinovaný bojler dražice 2L zjistil jsem že když se ohřívá. Bezpečnost zajistí termostat s tepelnou pojistkou. V prevedení s výmenníkom m² je zásobník vhodný ku kotlom na rôzne palivá a ku kondenzačným kotlom.


Zvětšená plocha trubkového výměníku je vhodná pro provoz s kondenz. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky