středa 6. září 2017

Hrejiva deka

Pro koho je vyhřívaná deka vhodná? Elektrická vyhřívaná deka najde své využití v mnoha situacích. Její hřejivé teplo dokáže ulevit od bolesti svalů, páteře i kloubů, čímž usnadňuje pohyb či usínání. Vyhřívaná deka také příjemně zahřeje v zimním období nebo když tělo bojuje proti nachlazení a chřipce.


Zamotajte sa do našich hrejivých diek z mäkkučkých materiálov v širokej škále farieb a vzorov.

Potešte seba, či svojich blízkych teplou dekou čo zahreje počas chladných dní. Vyberte si z našej širokej ponuky mäkkučkých a hrejivých diek a užívajte si chvíle relaxu. Naše deky nielen zahrejú, ale vďaka vysokému podielu bavlny, deka je veľmi hebká a príjemná na dotyk. Deka musí byť excelentná na dotyk, príjemne hrejivá a na samotný pohľad neodolateľná. S dekami plaids zažijete množstvo fantastických okamihov.


Hřejivá deka se postará o váš komfort. Vybírejte na Westwing, máme slevy až nebo se inspirujte celou řadou našich výjimečných nápadů.

LAGOON deka bledo tyrkysová (obojstranná hebká a hrejivá deka , 1x 2cm) LAGOON Obojstranná hebká a hrejivá deka vyrobená z mäkkého polyesteru, ktorý sa nežmolkuje ani nepúšťa vlas. Jedná sa o obojstranné prevedenie. Tovar expedujeme do pracovných. Ak sa neviete rozhodnúť, ktorá vyhrievacia deka je pre vás tá správna, prezrite si recenzie a testy , ktoré vám uľahčia výber na základe používateľských skúseností.


Zľava : Príjemne hrejivá deka z hebkého mikrovlákna len za €. V katalogu nemáme podrobnější informace o Hrejiva deka. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. SLOVENSKÝ VÝROBOK Zababušte sa do mäkkučkej deky Čičmany s nápadným prešivom v kombinácii hebkého Mikro Velvet plyšu a tradičného motívu Čičmanského vzoru.


Navyše s dekoračným vankúšikom Miláčik ako darček. Prešívaná deka Čičmany je skvelou voľbou do akéhokoľvek interiéru, kombinuje rôzne farby a materiály na hornej a spodnej strane. Hrejivá a jemná deka pre pohodové chvíle.


Zloženie: 1 polyester. Rozmer 150x2centimetrov. V originálnom obale nerozbalená. Luxusná deka s hustým vlasom, hrejivá a zamatová na dotyk.

Atraktívny sviatočný dizajn RONY zabezpečí, že deka bude jedinečným doplnkom vášho domova a nepostrádateľným spoločníkom pre chladné večery. Pastelové odtiene sýto červenej, antracitovej a bielej dokonale kontrastujú a podčiarkujú tak. Táto ručne robená dekoračná deka je upletená z česancov extra pevnej priadze, ktoré môžu občasne púšťať vlákna (nejedná sa o závadu).


Vďaka skvelému materiálu je hrejivá, no poddajná a ľahko tvarovateľná. Po prvom vypraní na čo najnižšej teplote a najjemnejšom žmýkaní sa vlákna spoja a spevnia. Zabalte se do velké deky a vychutnejte si ten příjemně útulný pocit u televize nebo u krbu s knihou v ruce. Vpredu sa nachádza malé vrecko, do ktorého si môžete schovať napr.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Luxusné deky s najvyššou kvalitou sú veľmi teplé, hrubé, tzv. Ideálne aj ako elegantný prehoz alebo dekorácia do každej izby a spálne.


Deka Vám môže tiež slúžiť ako teplá prikrývka v chladných večeroch. Nepúšťa vlákna, nežmokuje sa, nepokrčí sa, má termo účinok a antialergické. Vybírejte si Elektrické dečky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky