pátek 15. září 2017

Automatické kotle na dřevní štěpku

Fröling = automatické kotle na biomasu pro spalování dřeva, pelet, štěpky a odpadu z truhlářské výroby (piliny, hobliny, apod.). Kotle na štěpku - BIOMASU. Prodávají se automatické kotle na pelety, uhlí, dřevo i dřevní štěpku.


V kotli ale spalujte jen topivo doporučené výrobcem. Některé kotle zvládnou spalovat i více druhů paliva najednou, například piliny, kůru, pelety, obilí i další rostlinný nebo dřevní odpad. Se svou inteligentní automatikou dokáže efektivně spalovat jak štěpku tak i pelety.

Naše kotle je možné rovněž použít pro ohřev TUV výdrž zásobníku až týdnu! Ohřev TUV pomocí kotle levnější než elektřina! Naše stránky jsou také na facebooku, pro zobrazení stačí kliknou na odkaz.


Instalace proběhla v objektu, kde je již instalalován kotel Guntamatic Biostar na dřevní pelety. Jak vybrat kvalitní kotel na kusové dřevo, brikety a štěpku do objektu s nízkou tepelnou ztrátou? Důležitým parametrem pro výběr zplyňovacího kotle je jeho jmenovitý výkon.


Dvojnásobně to platí právě pro stavby v nízkoenergetickém standardu, kde je potřeba co možná nejmenší výkon kotle s co nejširším výkonovým rozsahem. Výhodná balení již od kg.

Při instalaci automatického zapalování lze kotel nastavit tak, že se bude automaticky zapínat a vypínat, což je vhodné především při kombinaci kotle s akumulační nádrží. Veškerý sortiment skladem. Ke kotli je možno připojit širokou škálu přídavných zařízení (odpopelňovač, automatické zapalování, odtahový materiál, atd.). AgroBrik na štěpku , pelety.


Peletové kotle VeissmannTopný peletový kotel se vyznačuje vysokou spolehlivostí a dlouhou životností. Kotel na pelety lze ideálně kombinovat se solární technikou. AUTOMATICKÉ SESTAVY 3. Automatické kotle mají prakticky všechno automatizované - od plnění peletkami až po čištění. Dřevní pelety pytlované.


Zvažujete-li koupi kotle na dřevo, pelety, dřevní štěpku , či brikety, musíte vzít v úvahu prostor potřebný ke skladování paliva, což pro tzv. Rovněž je potřeba myslet na stavební oddělení místností skladu paliva a kotelny. Díky zásobníku paliva, elektronické regulaci a hořáku se šnekovým podavačem, může kotel pracovat v automatickém režimu i několik dní. Při montáži naší firmou DPH ! Regulovatelný výkon – kW. Jednoduchá obsluha a nenáročná údržba U všech kotlů, které patří do našeho sortimentu, akcentujeme jednoduchou, časově nenáročnou obsluhu a údržbu.


I díky tomu je možné před nákupem automatického kotle některé zákazníky osobně navštívit, kotel vidět v reálném provozu a poslechnout si dlouholeté zkušenosti majitele. Tato rodinná firma vyrábí kotle , ve kterých lze pálit štěpku , dřevní i alt. Připravujeme kotle na drobnou štěpku ve výkonových řadách.

Při volbě typu kotle a způsobu vytápění, se musí rozhodnout každý sám. A to v závislosti na současných cenách energie, možný budoucí vývoje energie, dále na pořizovacích nákladech celého systému vytápění, velikosti domu, náročnosti na prostor i údržbu apod. Zabýváme se výrobou tepelné techniky - kotlů na tuhá paliva a biomasu s ručním přikládáním paliva i automatické.


Dále vyrábíme kotle pro domácnost i průmysl na zakázku dle požadavků zákazníka. Firma má vlastní vývoj a výzkum veškerých vyráběných technologií. Zařízení pro obytné budovy jsou podle toho dimenzována jako malá a dosahují při odpovídající kvalitě paliva účinnosti nad.


Odtahový ventilátor spalin ZIDER kompenzuje nedostatečný nebo nerovnoměrný tah komínu při spalování. Je také užitečný, když v době hoření otevíráme přikládací dvířka, odtahový ventilátor spalin ZIDER zabrání úniku kouře z kotle do kotelny v době, kdy je příliš malý tah komínu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky